Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO LIVE de la Roma. Meciul Simonei Halep cu Ana Pavliucenkova, din optimile de finala ale turneului

Adevărul Adevărul,
VIDEO LIVE de la Roma. Meciul Simonei Halep cu Ana Pavliucenkova, din optimile de finala ale turneului

Simona Halep o intalneste pe rusoaica Ana Pavliucenkova, locul 12 WTA, cele doua luptandu-se pentru un loc in sferturile de finala ale turneuluid e la Roma. continuă pe Adevărul

Interventie decisiva a lui Darren Cahill in meciul Simonei Halep cu Laura Siegemund. Ce i-a spus australianul jucatoarei noastre intr-un moment greu

Simona Halep a ajuns in optimile de finala ala turnuelui de la Roma, dupa o victorie muncita dar meritata in fata nemtoaicei Laura Siegemund.

Facebook anunta masuri impotriva falselor transmisiuni video live

Facebook ia pozitie fata de numarul din ce in ce mai mare de transmisiuni video live false realizate de utilizatori si, mai ales, in cazul paginilor care activeaza in cadrul retelei sociale, scrie News. ro.

Simona Halep e in sferturile turneului de la Roma. Romanca a terminat fulminant partida cu Ana Pavliucenkova

Simona Halep continua evolutiile bune pe zgura si dupa ce a castigat turneul de la Madrid, s-a calificat in sferturi la Roma.

Cu ochii pe Simona Halep. Organizatorii au anuntat ora meciului de azi cu rusoaica Ana Pavliucenkova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe nemtoaica Laura Siegemund.

Urmatoarea adversara a Simonei Halep este revelatia turneului de la Roma. Care e bilantul intalnirilor directe

Simona Halep a trecut in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a avut un meci oscilant dar pana la urma bun cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Cei mai mari contestatari ai Simonei Halep se recunosc invinsi: Daca cineva ar fi spus asta despre ea acum cateva luni, multi ar fi inceput sa rada

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, prima ei performanta notabila din 2017, si a reusit sa le dea peste nas chiar si celor mai mari contestatari ai ei.

Dezvaluire uluitoare a Simonei Halep in privinta lui Darren Cahill. Ce i-a facut antrenorul australian dupa turneul de la Miami: A fost un soc pentru mine!

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, primul pentru ea in 2017, si a dezvaluit un lucru extrem de important in activitatea ei.

VIDEO ATP Roma: Grigor Dimitrov, eliminat din runda inaugurala

Turul intai al Masters-ului de la Roma a adus si primele eliminari din randul capilor de serie, Grigor Dimitrov favorit zece) si Lucas Pouille favorit 11) parasind deja competitia de la Foro Italico. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )