Libnet.ro
UNICEF

10:30

VIDEO LIVETEXT Traian Basescu: Statele europene trebuie sa ajute Ucraina cu echipamentele militare necesare. Trebuie descurajate ideile unui bolnav care crede ca poate reface zonele de influenta ale URSS

România Liberă România Liberă,
VIDEO LIVETEXT Traian Basescu: Statele europene trebuie sa ajute Ucraina cu echipamentele militare necesare. Trebuie descurajate ideile unui bolnav care crede ca poate reface zonele de influenta ale URSS

Traian Basescu: Voi sustine ideea ca statele UE si NATO trebuie sa treaca la faza punerii la dispozitie a mijloacelor armate necesare armatei ucrainene. Voi sustine sanctiuni financiare, in sectorul energetic si militar. La summitul NATO din Marea Britanie vom sustine - ce facem si acum la nivel diplomatic de peste 30 de zile- consolidarea flancului estic al Aliantei. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT Traian Basescu: Statele europene trebuie sa ajute Ucraina cu echipamentele militare necesare

Traian Basescu: Voi sustine ideea ca statele UE si NATO trebuie sa treaca la faza punerii la dispozitie a mijloacelor armate necesare armatei ucrainene. Voi sustine sanctiuni financiare, in sectorul energetic si militar. La summitul NATO din Marea Britanie vom sustine - ce facem si acum la nivel diplomatic de peste 30 de zile- consolidarea flancului estic al Aliantei.

Traian Basescu: Statele democratice trebuie sa ajute armata ucraineana. Sa punem la dispozitie echipamentele militare necesare (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la intalnirea cu ambasadorii de la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Romane, ca statele europene trebuie sa puna la dispozitia armatei ucrainene echipamentele.

Traian Basescu: Armata ucraineana trebuie ajutata. Trebuie sa actionam la fel ca Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a declarat ca statele democratice trebuie sa ia atitudine si sa ajute armata ucraineana cu orice mijloace pentru a-i veni in ajutor.

Traian Basescu: Aspiratiile europene ale Republicii Moldova vor fi mereu proiectul meu de suflet

Seful statului transmite in mesajul catre omologul sau moldovean, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, felicitarile sale calduroase, impreuna cu urari de fericire, succes, prosperitate si impliniri, pentru Nicolae Timofti si pentru toti cetatenii Republicii Moldova.

Traian Basescu: Cand Rusia face o invazie, nu se incurca. UE si NATO trebuie sa spijine cu armament Ucraina, altfel va fi macelarita de Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a anuntat astazi ca va sustine in Consiliul European de maine, de al Bruxelles, ca statele UE si NATO sa puna la dispozitie armatei ucrainene mmijloacele necesare pentru a putea face fata razboiului cu separatistii din estul tarii, sprijiniti cu echipamente sofisticate de Federatia Rusa.

Traian Basescu: Cand Rusia face o invazie, nu se incurca. UE si NATO trebuie sa sprijine cu armament Ucraina, altfel va fi macelarita de Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu a anuntat astazi, la intalnirea anuala cu diplomatii romani, ca va sustine in Consiliul European de maine, de la Bruxelles, ca statele UE si NATO sa puna la dispozitia armatei ucrainene mijloacele necesare pentru a putea face fata razboiului cu separatistii din estul tarii, sprijiniti cu echipamente sofisticate de Federatia Rusa.

VIDEO Traian Basescu: Conditia parteneriatului strategic cu SUA: stat de drept, mediu investitional favorabil, fara coruptie

Traian Basescu: Nu este un simplu parteneriat strategic, care sa vizeze securitatea nationala si cooperarea la nivelul institutiilor militarizate, ci este un parteneriat strategic pentru secolul 21 care vizeaza o ampla arie de interes comun, fie ca vorbim de investitii, dar pentru asta ne trebuie un mediu investitional corespunzator, atractiv, si nu introducerea de taxe peste noapte, vizeaza educatia, cercetarea, mediul, cultura.

Traian Basescu, mesaj pentru Republica Moldova, de Ziua Independentei: Aspiratiile sale europene vor fi mereu proiectul meu de suflet

Presedintele Traian Basescu a transmis miercuri un mesaj presedintelui Republicii Moldova, Nicolae Timofti, cu ocazia Zilei Independentei Republicii Moldova, in care arata ca aspiratiile europene si.

Traian Basescu, dupa intalnirea cu Catherine Ashton: Situatia de securitate din estul Ucrainei e ingrijoratoare

Traian Basescu a primit-o joi, la Palatul Cotroceni, pe Catherine Ashton, Inalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe si Politici de Securitate. Cei doi au apreciat ca situatia de securitate din estul Ucrainei se mentine extrem de.

Traian Basescu: imi voi exercita mandatul pana in ultima zi, inclusiv 21 decembrie (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la inceputul unei intalniri cu ambasadorii romani ca bilantul celor doua mandate ale sale il va face dupa ce va incheia si cel de-al doilea mandat, precizand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )