Libnet.ro
UNICEF

11:30

VIDEO Liviu Dragnea, despre regionalizarea Romaniei: regiunea Transilvania, pericol pentru Statul Unitar Roman

Adevărul Adevărul,
VIDEO Liviu Dragnea, despre regionalizarea Romaniei: regiunea Transilvania, pericol pentru Statul Unitar Roman

Posibilitatea existentei unei regiuni mari, care sa cuprinda judetele existente in Ardeal in 1918, cand s-a facut Unirea, a fost negata vehement de vicepremierul Liviu Dragnea, pe motiv ca aceasta varianta de regionalizare ar compromite statul unitar roman. Dragnea a prezentat la Cluj proiectul care prevede impartirea tarii in sapte regiuni de dezvoltare. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea despre regionalizarea Romaniei: regiunea Transilvania, pericol pentru Statul Unitar Roman

Posibilitatea existentei unei regiuni mari, care sa cuprinda judetele existente in Ardeal in 1918, cand s-a facut Unirea, a fost negata vehement de vicepremierul Liviu Dragnea, pe motiv ca aceasta varianta de regionalizare ar compromite statul unitar roman. Dragnea a prezentat la Cluj proiectul care prevede impartirea tarii in 7 regiuni de dezvoltare.

Liviu Dragnea, despre regionalizarea Romaniei: regiunea Transilvania, pericol pentru Statul Unitar Roman

Posibilitatea existentei unei regiuni mari, care sa cuprinda judetele existente in Ardeal in 1918, cand s-a facut Unirea, a fost negata vehement de vicepremierul Liviu Dragnea, pe motiv ca aceasta varianta de regionalizare ar compromite statul unitar roman. Dragnea a prezentat la Cluj proiectul care prevede impartirea tarii in sapte regiuni de dezvoltare.

Liviu Dragnea: Resedinta unei regiuni trebuie pusa in locul care asigura cea mai importanta functionalitate

Vicepremierul Liviu Dragnea afirma ca resedinta unei regiuni trebuie pusa in locul care asigura cea mai importanta functionalitate, iar criteriile dupa care va fi stabilita aceasta vor fi functionale.

Titus Corlatean, despre relatia Romaniei cu Rusia: Suntem in fata unei noi deschideri, unui moment politico-diplomatic important

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a vorbit marti seara, in cadrul emisiunii Prim Plan de pe TVR 1, moderata de Mihai Radulescu, despre vizita pe care o va efectua la Moscova si despre relatia actuala dintre Romania si Rusia, apreciind ca suntem in fata unui moment politico-diplomatic important, care sa puna bazele unui dialog functional. Astfel, seful diplomatiei romane a declarat ca este important ca, in sfarsit, Romania si Rusia discuta bilateral aspecte precum scutul antiracheta. Era important sa discutam si noi acest subiect si nu doar altii pentru noi, a spus Corlatean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )