Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Madonna, din nou pe scaunul regizorului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Madonna, din nou pe scaunul regizorului

Cantareata a achizitionat recent drepturile de a ecraniza romanul The Impossible Lives of Greta Wells, scris de Andrew Sean Greer, pe care Madonna intentioneaza sa-l regizeze. continuă pe Adevărul

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, din nou la DNA. Procurorii vor sa-i prelungeasca interdictia de a parasi tara

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la DNA, joi, potrivit B1. ro. Procurorii anticoruptie vor sa-i prelungeasca masura de interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, din nou la DNA: Procurorii vor sa-i prelungeasca interdictia de a parasi tara

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la DNA, joi. Potrivit B1 TV, procurorii vor sa-i prelungeasca masura de interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile. Sorin Alexandrescu este.

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, din nou la DNA: Procurorii i-au prelungit interdictia de a parasi tara

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, s-a prezentat din nou la DNA, joi. Potrivit B1 TV, procurorii i-au prelungit masura de interdictie de a parasi tara pentru 30 de zile. Sorin Alexandrescu este cercetat.

Show incendiar in Capitala. Sting si-a impresionat din nou fanii din Romania

Sting a reusit pentru a patra oara sa-si impresioneze fanii din Romania. Circa 4. 000 de oameni s-au bucurat aseara sa-l vada din nou pe Sting la Bucuresti. Artistul britanic a sustinut miercuri seara ultimul.

Barbatul care a amplasat o bomba in Universitatea Iasi va fi expertizat psihiatric din nou

Barbatul care a amplasat o bomba intr-o sala de curs de la universitatea din Iasi va fi expertizat psihiatric, din nou. Ar putea fi si ultima evaluare, mai ales ca la verificarile precedente medicii au.

Seful Antenelor, Sorin Alexandrescu, audiat din nou la DNA.

Seful Antena Group, Sorin Alexandrescu, acuzat in dosarul de santaj asupra RCS-RDS, a fost chemat din nou la Directia Nationala Anticoruptie DNA), joi, pentru prelungirea interdictiei de a parasi tara, transmite Realitatea TV. Citeste si DNA Dosarul lui Voiculescu se umfla. Mai multe firme au depus plangere pentru santaj Dan Voiculescu, INVINUIT pentru complicitate in dosarul santajului ANTENA. La dosar exista mai multe interceptari cu mogulul Potrivit procurorilor, in perioada 16 .

S-a cuplat din nou pe platourile de filmare

Dragostea ii zambeste din nou unui frumusel din Twilight.

Misiunea FMI continua in Romania: Ponta se intalneste din nou cu reprezentantii FMI.

Premierul Victor Ponta se va intalni, la ora 15. 00, la Palatul Victoria, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI). O misiune a FMI se afla la Bucuresti pentru discutii privind un nou acord de imprumut cu Romania, autoritatile precizand anterior ca doresc ca un nou acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani. Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca Romania va conveni, pana in aceasta toamna, un nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si Uniunea Europeana, cu .

Arad: Angajatii din cinci administratii fiscale protesteaza DIN NOU.

Angajatii din cinci administratii fiscale din judetul Arad, intre care si cea din municipiul resedinta, au inchis, joi dimineata, ghiseele pentru public, cu exceptia celui de Incasari Trezorerie,relateaza Mediafax. Aproximativ 300 de angajati au oprit lucrul in jurul orei 9. 30 si s-au adunat in fata sediului Directiei Generale a Finantelor Publice DGFP) Arad, printre protestatari numarandu-se angajatii adminstratiilor fiscale din Pecica, Nadlac, Curtici si Pancota, care ar urma sa se .

Atletii au pus, din nou, Constanta pe harta.

Rezultatele excelente ale atletilor constanteni in sezonul 2013, continua sa surprinda. Week-end-ul trecut, doi juniori s-au aureolat cu titlul de campion national, iar Cristina Toma a obtinut titlul balcanic cu o saritura de medalie europeana, dar a ratat, din pacate, participarea la Campionatul Mondial. Sapte medalii au adus juniorii constanteni de la Campionatul National disputat la Bucuresti, iar proba de triplu-salt a consemnat o tripla istorica, pentru ca favoritul Valentin Scanghel .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )