Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Un mafiot celebru a fost arestat dupa 35 de ani de la comiterea jafului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un mafiot celebru a fost arestat dupa 35 de ani de la comiterea jafului

Un mafiot in varsta de 78 de ani, acuzat de implicare intr-un jaf spectaculos comis pe aeroportul John Fitzgerald Kennedy, acum mai bine de 30 de ani, a fost retinut, joi, de politia din New York, informeaza BBC. Spargerea din 1978 a facut parte si din scenariul celebrului film The Goodfellas, regizat de Martin Scorsese. continuă pe Adevărul

New York: Mafiot, arestat dupa 35 de ani de la comiterea unui jaf spectaculos (VIDEO)

Un mafiot in varsta de 78 de ani a fost arestat, joi, la New York, fiind acuzat ca ar fi fost implicat intr-un jaf spectaculos comis pe aeroportul John Fitzgerald Kennedy in 1978, relateaza AFP. A fost cel mai.

Faze tari: Coincidenta stranie: Accidentul aviatic din Apuseni, asemanator cu cel dintr-un episod al Anatomiei lui Grey; Un american a fost arestat dupa ce a dat share pe Facebook anuntului prin care era cautat; Experiment socio-psihologic extrem: Un rus

A dezbracat-o si amenintat-o cu moartea ca sa-i convinga parintii ca este sotul ideal. Un chinez a ales o modalitate mai inedita pentru a-i convinge pe parintii iubitei sale ca el este barbatul potrivit pentru aceasta. Mesajul bunicii, aflata pe moarte, descifrat dupa 20 de ani cu ajutorul unei platforme online. O platforma online de tipul intrebari si raspunsuri, AskMetaFilter. com, a ajutat o americanca sa descifreze un mister personal.

UPDATE. Hackerul Guccifer a fost arestat preventiv. ...

Marcel Lazar Lehel, hacker-ul cunoscut sub numele de Guccifer, a fost arestat preventiv. Citeste si: Hackerul Guccifer, arestat preventiv. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Bucuresti Procurorii DIICOT au descoperit noi probe in dosarul hackerului Guccifer, cel care a spart adresa de e-mail a sefului SRI. Acesta l-ar fi sunat pe Dan Voiculescu si i-ar fi oferit date despre George Maior, conform B1TV. Aceasta informatie a fost funizata de catre asistentul lui Dan .

SUA: Un mafiot implicat in celebrul jaf de pe aeroportul JFK, care a inspirat filmul Goodfellas, a fost arestat la 78 de ani

Un mafiot in varsta de 78 de ani a fost arestat joi la New York, fiind acuzat ca a fost implicat in jaful spectaculos de pe aeroportul Kennedy, in 1978, importalizat in filmul lui Martin Scorsese Goodfellas, scrie AFP. Jaful a fost la acea vreme cel mai mare comis vreodata in Statele Unite. Atunci au fost furati echivalentul a 20 de milioane de dolari in preturile actuale, in bani si bijuterii.

Justin Bieber a fost arestat: Cantaretul, prins beat la volan dupa ce a participat la curse ilegale de masini

Justin Bieber a fost arestat, joi, in Miami, dupa ce a fost prins de politie in timp ce participa la curse ilegale de masini. in plus, acesta a fost prins beat la volan. Cantaretul de 19 ani se afla intr-un.

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, a fost arestat

Hunter Moore, considerat cel mai detestat om de pe internet, intrucat a postat online mai multe materiale din categoria porno din razbunare, a fost arestat joi de FBI. Moore a contribuit la piratarea unor.

UPDATE Justin Bieber a fost arestat la Miami. Vedeta, la volanul unui Lamborghini, participa la o cursa ilegala de masini, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor

Cantaretul canadian Justin Bieber a fost arestat joi dimineata la Miami Florida, sud-est) pentru conduita periculoasa la volanul unui Lamborghini inchiriat, vizibil sub influenta alcoolului sau a drogurilor, scrie presa americana, preluata de AFP.

Daniel Iordachioaie a divortat dupa 13 ani de casnicie

Daniel Iordachioaie, idolul romancelor de la inceputul anilor 90, a divortat de sotia lui, Nouria, dupa 13 ani de casnicie. Cei doi au decis sa se separe civilizat, alegand sa detina custodie comuna a celor doi copii ai lor.

Hackerul Guccifer, acuzat ca a spart conturile de mail ale mai multor vedete, dar si pe cel al sefului SRI, a fost arestat preventiv

Judecatoria Sectorului 5 a emis, joi seara, mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile pentru hacker-ul Guccifer, anunta Mediafax. Marcel Lazar Lehel a fost retinut, miercuri, de.

VIDEO. Raed Arafat, primele explicatii dupa accidentul aviatic din Apuseni: Nu am refuzat ...

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca nu a refuzat nicio solicitare de folosire a elicopterelor si a avioanelor SMURD si MAI, daca conditiile meteo au fost favorabile. Nu a existat o data in care sa se solicite elicopterele si avioanele SMURD sau MAI si sa se spuna nu, daca conditiile meteo permit. Trebuie sa mentionez acest lucru de fiecare data. Nu trebuie eu sa aprob decolarea avionului. Avionul cand primeste apelul prin SMURD Bucuresti, decoleaza. Nu mi se solicita aprobarea. Sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )