Libnet.ro
UNICEF

01:05

New York: Mafiot, arestat dupa 35 de ani de la comiterea unui jaf spectaculos (VIDEO)

B1 B1,
New York: Mafiot, arestat dupa 35 de ani de la comiterea unui jaf spectaculos (VIDEO)

Un mafiot in varsta de 78 de ani a fost arestat, joi, la New York, fiind acuzat ca ar fi fost implicat intr-un jaf spectaculos comis pe aeroportul John Fitzgerald Kennedy in 1978, relateaza AFP. A fost cel mai. continuă pe B1

VIDEO Un mafiot celebru a fost arestat dupa 35 de ani de la comiterea jafului

Un mafiot in varsta de 78 de ani, acuzat de implicare intr-un jaf spectaculos comis pe aeroportul John Fitzgerald Kennedy, acum mai bine de 30 de ani, a fost retinut, joi, de politia din New York, informeaza BBC. Spargerea din 1978 a facut parte si din scenariul celebrului film The Goodfellas, regizat de Martin Scorsese.

Un nou val de frig INGHEATA coasta de est a Americii. in New York s-a decretat stare de urgenta

Guvernatorul statului american New York, Andrew Cuomo, a decretat stare de urgenta in cinci regiuni dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii. in zona afectata.

New York: Peste 3.000 de curse aeriene anulate, in urma unui viscol puternic

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, potrivit presei internationale.

Peste 3.000 de curse aeriene anulate la New York, din cauza viscolului.

Autoritatile au decretat situatie de urgenta in cinci regiuni ale statului New York dupa ce un viscol puternic s-a abatut asupra coastei de nord-est a Statelor Unite ale Americii, relateaza Agerpres. In zona afectata de furtuna de zapada Janus se afla aproximativ 56 milioane de persoane, relateaza miercuri portalul Weather, citat de Ria Novosti. Citeste si: SUA, sub biciul rece al vortexului polar Mai mult de 3. 000 de zboruri au fost anulate marti in SUA din cauza deteriorarii .

New York Knicks, cea mai valoroasa franciza din NBA pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an la rand, New York Knicks este cea mai valoroasa franciza din NBA, a anuntat revista Forbes. Valorea celor de la New York Knicks a fost evaluata la 1,4 miliarde de dolari, cu 27% mai mult decat.

Problema de sanatate pentru care Valentina Pelinel cauta rezolvare la New York

Valentina Pelinel se confrunta cu o problema de sanatate ingrijoratoare pentru rezolvarea careia a plecat chiar la New York. Acolo consulta cativa medici priceputi pentru a se vindeca. Fostul model international a cazut la schi si si-a rupt ligamentul incrucisat anterior.

Daniel Iordachioaie a divortat dupa 13 ani de casnicie

Daniel Iordachioaie, idolul romancelor de la inceputul anilor 90, a divortat de sotia lui, Nouria, dupa 13 ani de casnicie. Cei doi au decis sa se separe civilizat, alegand sa detina custodie comuna a celor doi copii ai lor.

Faze tari: Coincidenta stranie: Accidentul aviatic din Apuseni, asemanator cu cel dintr-un episod al Anatomiei lui Grey; Un american a fost arestat dupa ce a dat share pe Facebook anuntului prin care era cautat; Experiment socio-psihologic extrem: Un rus

A dezbracat-o si amenintat-o cu moartea ca sa-i convinga parintii ca este sotul ideal. Un chinez a ales o modalitate mai inedita pentru a-i convinge pe parintii iubitei sale ca el este barbatul potrivit pentru aceasta. Mesajul bunicii, aflata pe moarte, descifrat dupa 20 de ani cu ajutorul unei platforme online. O platforma online de tipul intrebari si raspunsuri, AskMetaFilter. com, a ajutat o americanca sa descifreze un mister personal.

Vicepresedintele UNIQA Asigurari pleca din companie dupa 2 ani de mandat

Vicepresedintele Directoratului UNIQA Asigurari, Romeo Jantea, va pleca din companie in cursul lunii februarie, dupa ce a ocupat doi ani aceasta pozitie, au declarat pentru Mediafax surse din companie.

Catalin Dezbracatu divorteaza dupa 7 ani de casnicie?

Codrut Keghes, cel cunoscut de public drept Catalin Dezbracatu de la Cronica Carcotasilor, este la un pas de divort de sotia lui. Dupa aproape sapte ani de casnicie, cei doi soti au decis sa ia o pauza si locuiesc momentan separat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )