Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO. Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei. continuă pe România Liberă

Manifestatii de sustinere in intreaga lume pentru Revolutia umbrelelor din Hong Kong

Revolutia umbrelelor din Hong Kong a dat nastere la zeci de manifestatii de sustinere in intreaga lume dupa ce zeci de mii de manifestanti au protestat pasnic chiar de Ziua Nationala a Chinei.

Bucharest Forum 2014. Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti

Lideri politici si afaceristi din intreaga lume se reunesc la Bucuresti in cadrul celei de-a treia editii a conferintei Bucharest Forum 2014, organizata de Institutul Aspen. Evenimentul se va desfasura la.

Revolutia umbrelelor din Hong Kong genereaza manifestatii de sustinere peste tot in lume. Nu ne puteti ucide pe toti

In timp ce zeci de manifestanti prodemocratie s-au reunit miercuri la Hong Kong pentru o demonstratie de forta de Ziua Nationala a Chinei, noi sustineri s-au facut auzite din diverse parti ale.

Revolutia umbrelelor din Hong Kong, sustinere din mai multe parti ale lumii

Manifestarile prodemocratie din Hong Kong, care au reunit zeci de oameni pentru o demonstratie de forta de Ziua Nationala a Chinei, a starnit un val de sustineri in diverse parti ale globului, relateaza AFP.

Revolutia umbrelelor a continuat la Hong Kong. Efectele s-au resimtit puternic in toata lumea

A treia zi de proteste a fost una lipsita de violente la Hong Kong, unde zeci de mii de oameni au iesit din nou in strada pentru a cere organizarea alegerilor libere, fara interventia guvernului chinez. Miscarea.

VIDEO Cum poti utiliza dronele pentru a face arta

Cirque du Soleil, ETH Zurich si Verity Studios au colaborat pentru a crea un video artistic, in care s-au ajutat de drone pentru a crea imagini uimitoare, demonstrand astfel modalitatile in care poate fi utilizata tehnologia in curs de dezvoltare. La video s-a lucrat timp de trei zile si pentru realizarea lui s-a utilizat un sistem de captare a miscarii, o retea de comunicare wireless si alogritmi sofisticati personalizati de software pentru estimare si control, noteaza Gizmag. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )