Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Martor al DNA in dosarul Microsoft despre cum ar fi cumparat Siveco lectii informatice de la liceeni si apoi le-a vandut Ministerului Educatiei la preturi de pana la 10 ori mai mari / Siveco: Pretul unei lectii a fost cu cel putin 72% mai mic decat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Martor al DNA in dosarul Microsoft despre cum ar fi cumparat Siveco lectii informatice de la liceeni si apoi le-a vandut Ministerului Educatiei la preturi de pana la 10 ori mai mari / Siveco: Pretul unei lectii a fost cu cel putin 72% mai mic decat

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul Microsoft a vorbit despre faptul ca Siveco ar fi cumparat lectii informatice de la liceeni, pe care le-ar fi revandut apoi catre Ministerul Educatiei, la preturi de la 5 pana la 10 ori mai mari, pentru a le folosi tot la clasa. La solicitarea HotNews. ro, Siveco a sustinut ca pretul unei lectii in Sistemul Educational Informatizat SEI) a fost cu cel putin 72% mai mic decat cel de pe piata si ca procentul de elemente realizate de castigatorii concursurilor si incluse in lectiile SEI a fost extrem de mic - 1,5%. continuă pe Hotnews

Martor al DNA in dosarul Microsoft despre cum ar fi cumparat Siveco lectii informatice de la liceeni si apoi le-a vandut Ministerului Educatiei la preturi de pana la 10 ori mai mari / Siveco: Pretul unei lectii a fost cu cel putin 72% mai mic decat cel d

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul Microsoft a vorbit despre faptul ca Siveco ar fi cumparat lectii informatice de la liceeni, pe care le-ar fi revandut apoi catre Ministerul Educatiei, la preturi de la 5 pana la 10 ori mai mari, pentru a le folosi tot la clasa. La solicitarea HotNews. ro, Siveco a sustinut ca pretul unei lectii in Sistemul Educational Informatizat SEI) a fost cu cel putin 72% mai mic decat cel de pe piata si ca procentul de elemente realizate de castigatorii concursurilor si incluse in lectiile SEI a fost extrem de mic - 1,5%.

Cererea procurorilor DNA in dosarul Microsoft a ajuns la Camera Deputatilor. Biroul Permanent se va reuni miercuri

Cererea procurorilor DNAin dosarul Microsoft a ajuns marti dupa amiaza la Camera Deputatilor, informeaza surse citate de Mediafax. Ca urmare, Biroul permanent al Camerei Deputatilor se va reuni miercuri dimi.

Dosarul Microsoft: Un martor al DNA spune ca Nastase si Ponta sunt implicati in trafic de influenta

Nume de premieri si ministri, influente si contracte prelungite ani de zile in schimbul unor sume fabuloase, calculate doar in milioane de dolari. Cam asa arata dosarul Microsoft, unul dintre cele mai.

DNA: Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), citati de B1 TV. Dosarul Microsoft a fost deschis in urma unor informatii.

DNA: In acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, la solicitarea Agerpres, ca premierul Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau de inculpat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat miercuri ca, in acest moment, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, nu are calitate de suspect sau de inculpat in dosarul Microsoft.

DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are, in acest moment, nicio calitate in dosarul Microsoft, nici de inculpat, nici de suspect, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), la cererea publicatiei.

Dosarul Microsoft. Ponta: DNA nu m-a acuzat de nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, la Digi24, ca este pregatit sa mearga la DNA pentru a spune faptul ca nu a avut nicio implicare in dosarul Microsoft si ca nu a fost chemat la DNA in legatura cu acest dosar.

Dosarul Microsoft: Premieri, ministri si contracte prelungite, in schimbul unor sume fabuloase. Vezi referatele DNA pentru inceperea urmaririi penale

Nume de premieri, nume de ministri, influente si contracte prelungite ani de zile in schimbul unor sume fabuloase, calculate doar in milioane de euro. Cam asa arata dosarul Microsoft, unul dintre cele mai.

Dosarul Microsoft. Ponta isi apara colegii de partid

Premierul Victor Ponta a declarat, marti seara, la Digi24 ca va vota pentru ridicarea imunitatii fostului ministru Valerian Vreme, insa a evitat sa spuna daca va cere colegilor sai senatori sa voteze pentru ridicarea imunitatii fostilor ministri Ecaterinei Andronescu si Serban Mihailescu, pentru care DNA a cerut inceperea urmaririi penale in dosarul Microsoft.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )