Libnet.ro
UNICEF

01:05

DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

B1 B1,
DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are, in acest moment, nicio calitate in dosarul Microsoft, nici de inculpat, nici de suspect, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), la cererea publicatiei. continuă pe B1

DNA: In acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, la solicitarea Agerpres, ca premierul Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau de inculpat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat miercuri ca, in acest moment, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, nu are calitate de suspect sau de inculpat in dosarul Microsoft.

DNA: Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), citati de B1 TV. Dosarul Microsoft a fost deschis in urma unor informatii.

UPDATE Un martor al DNA in cazul Microsoft afirma ca Adrian Nastase si Victor Ponta sunt implicati in trafic de influenta

Un martor audiat de procurorii DNA in dosarul licentelor Microsoft a descris in declaratia data anchetatorilor presupusa filiera care ar fi comis fapte trafic de influenta si luare de mita in ceea ce priveste cumpararea licentelor si leaga numele lui Adrian Nastase si Victor Ponta de acest caz, relateaza agentia Mediafax. O imprimanta care se gasea pe piata la pretul de 300 euro era vanduta de Siveco Ministerului Educatiei la un pret de 1. 500 euro - martor .

UPDATE. Scandalul Microsoft. DNA: Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat iN ACEST MOMENT. Numele-bomba din dosarul cu spagi de 60 de milioane de dolari.

Programul Sistem Educational Informatizat SEI), in valoare de circa 200 de milioane de dolari, aprobat in luna mai 2001 de Guvernul Romaniei condus de Adrian Nastase, constituie motorul care a pus in actiune caracatita spolierii bugetului de stat de sute de milioane de dolari. Pe langa acest program, au aparut si alte programe de informatizare capusate de clientii transpartinici, care au tranzitat guvernele Nastase, Tariceanu, Boc si Ponta.

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Niciodata nu a vorbit nimeni cu mine despre acest subiect (VIDEO)

PremierulVictor Ponta a afirmat, marti seara, ca nu are nicio legatura cu achizitiile din dosarulMicrosoft. Cand ma cheama cineva ma duc si explic. Nu am avut niciodata nicio functie din care.

Victor Ponta, la Antena 3: Nu am luat Justitia de la Basescu ca sa o ducem la Ponta/Poate procurorul general ar trebui ales ca in SUA si nu numit

Premierul Victor Ponta crede ca exista procurori care raspund la comenzi politice si fac abuzuri si anunta ca acestia vor plati dupa ce el va ajunge presedinte. Intrebat de jurnalistii din studio de ce nu-i pedepseste acum pe procurorii care fac politie politica fiindca are toata puterea, Ponta spune ca nu intra in atributiile premierului si nu poate lua Justitia de la Basescu si sa o ducem la Ponta. Premierul a refuzat insa sa raspunda direct daca regreta acum numirea Laurei Codruta Kovesi in fruntea DNA. Ponta: Presa basista ii umple de noroi pe oameni ca Andronescu si Atanasiu.

Orban: Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile. Voi sesiza ANI

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, spune ca Victor Ponta si Daciana Sarbu au incalcat flagrant legislatia privind incompatibilitatile si conflictul de interese prin faptul ca nu au trecut in declaratiile de avere bunurile celuilalt. Politicianul spune ca va sesiza ANI in acest caz, informeaza Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, la Cluj: Abia astept sa particip la o confruntare televizata cu Victor Ponta

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca abia asteapta sa participe la o dezbatere televizata cu Victor Ponta, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale 2014. Iohannis a spus ca are deja cateva intrebari pregatite pentru premier.

FOTO Iohannis, la Cluj: Abia astept sa particip la o confruntare televizata cu Victor Ponta

Candidatul ACL la functia de presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, la Cluj-Napoca, intr-o conferinta de presa, ca abia asteapta sa participe la o dezbatere televizata cu Victor Ponta, unul dintre contracandidatii sai la alegerile prezidentiale 2014. Iohannis a spus ca are deja cateva intrebari pregatite pentru premier.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )