Libnet.ro
UNICEF

15:45

VIDEO. Mircea Basescu petrece, la el acasa, cu familia Bercea

Antena3 Antena3,
VIDEO. Mircea Basescu petrece, la el acasa, cu familia Bercea

O inregistrare din casa lui Mircea Basescu, in care fratele presedintelui sarbatoreste impreuna cu membrii familiei Bercea, a fost prezentata duminica, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in filmuletu. continuă pe Antena3

Avocatul Nelu Tasca spune ca Mircea Basescu nu a fost confruntat cu familia Anghel

Mircea Basescu a fost luat de la DNA cu o duba a Politiei si dus la arestul central. Avocatul sau, Nelu Tasca, a precizat ca Mircea Basescu nu a fost audiat de catre anchetatori in contextul in care nu a dorit sa dea declaratie, dar ca membri ai familiei Anghel au dat declaratii denigratoare fata de sistemul de justitie.

Contradictiile din scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu: Cati bani a dat familia interlopului pentru eliberarea sa

Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au publicat un material despre scandalul Bercea Mondial - Mircea Basescu, scotand in prim plan o serie de informatii care nu sunt explicite sau care nu se potrivesc cu.

Sinteza zilei: Imagini explozive din casa lui Mircea Basescu. Toata treaba se opreste la Craiova. Eu fac tot ce pot

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, noi inregistrari video audio care scot la iveala afacerile incheiate de fratele presedintelui Mircea Basescu cu familia lui Bercea Mondial.

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu, eu nu-l bag pe nasu

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui.

Bercea despre Mircea Basescu: Vreau sa se impace copiii mei cu nasu`, eu nu-l bag pe nasu`

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a dat o declaratie joi in fata procurorilor DNA in care sustine ca tot ce stie despre sumele primite de Mircea Basescu a aflat de la televizor si din ce i-au relatat copiii lui si ca doreste ca fratele presedintelui sa dea banii inapoi si sa se impace cu familia lui.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta

Fiica lui Sandu Anghel Bercea Mondial), Izaura, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiata ca martor in dosarul in care fratele presedintelui, Mircea Basescu, este acuzat de trafic de influenta dupa ce ar primit bani de la familia interlopului pentru a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial), a venit, in aceasta dimineata, la sediul central al DNA, ca sa fie audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca ar fi primit bani de la familia interlopului, pentru a interveni sa-l scape de inchisoare, scriu surse din presa.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit bani de la familia interlopului spre a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

VIDEO Scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. Remus Stefureac: Ponta castiga cele mai multe beneficii

Jurnalista Ioana Lupea a discutat, intr-o noua editie Adevarul Live, cu invitatii sai, Remus Stefureac, director INSCOP Research, si cu jurnalistul Catalin Striblea, blogger Adevarul, despre implicatiile scandalului Bercea Mondial-Mircea Basescu in campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )