Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Un mort si 30 de raniti, dupa ce un vulcan din Japonia a intrat in eruptie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un mort si 30 de raniti, dupa ce un vulcan din Japonia a intrat in eruptie

O persoana a murit si alte 30 au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, au anuntat presa si oficialii locali. continuă pe Adevărul

Un mort si 30 de raniti, dupa ce un vulcan din Japonia a intrat in eruptie

O persoana a murit si alte 30 au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, au anuntat presa si oficialii locali.

VIDEO 30 de turisti gasiti fara suflare pe un munte din Japonia, dupa eruptia unui vulcan

Echipele de salvare deplasate pe Muntele Ontake din centrul Japonia, care a inceput sa erupa sambata dupa-masa, au gasit 30 de turisti fara suflare, in stop cardio-respirator. Medicii legisti urmeaza sa confirme decesul acestora, informeaza BBC.

UPDATE. Cel putin UN MORT si 30 de RANITI GRAV in urma eruptiei unui vulcan din Japonia

UPDATE - Eruptia de sambata a vulcanului de pe Muntele Ontake din centrul Japoniei a aruncat cenusa in aer si pietre care au ucis o persoana si au ranit grav alte peste 30 de persoane, potrivit presei si.

Un vulcan din Japonia a intrat in eruptie. Unsprezece oameni au fost raniti

Cel putin 11 persoane au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, a anuntat televiziunea publica.

Imagini spectaculoase cu eruptia unui vulcan din Islanda

Eruptia spectaculoasa a unui vulcan din Islanda a fost surprinsa de camerele de luat vederi. Rauri de lava au acoperit o suprafata de aproape 40 de kilometri patrati in jurul craterului si o sosea importanta.

8 persoane au fost ranite in urma ERUPTIEI UNUI VULCAN in Japonia

Opt persoane au fost ranite dupa ce un vulcan a intrat in eruptie in centrul Japoniei, proiectand in aer cenusa si pietre, a anuntat televiziunea publica, citata de AFP, conform Mediafax. Muntele.

Jucatorii Astrei pusi la zid de patronul Ioan Niculae dupa eliminarea din Cupa. Ben Youssef a fost dat afara

Ioan Niculae nu are mila de jucatorii Astrei Giurgiu, echipa pe care o finanteaza. L-a trimis acasa pe fundasul Tunisian Ben Youssef si le-a aruncat vorbe grele celorlalti jucatori dupa eliminarea prematura din Cupa Romaniei.

Cinci persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala cu petrol, dupa descinderile din Timisoara si Sibiu

Cinci persoane au fost retinute in dosarul de evaziune fiscala cu petrol, iar alte doua au fost puse sub control judiciar, in urma perchezitiilor de ieri din Timisoara si Sibiu. Petrolistii protejati de fostul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )