Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Noi proteste impotriva masurilor anti-Covid la Roma Ciocniri intre fortele de ordine si demonstranti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noi proteste impotriva masurilor anti-Covid la Roma Ciocniri intre fortele de ordine si demonstranti

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii, transmite la Repubblica. continuă pe Hotnews

Noi proteste impotriva masurilor anti coronavirus la Roma

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii.

VIDEO Coronavirus: Proteste violente impotriva noilor restrictii in nordul Italiei Scene de gherila urbana cu cocktailuri Molotov, pietre si gaze lacrimogene

Politia italiana a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa multimi furioase din orasele Torino si Milano dupa ce proteste la adresa noilor restrictii pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au degenerat in confruntari violente, transmite The Guardian.

VIDEO Noi proteste in Belarus: Numerosi angajati ai fabricilor de stat au intrat in greva, studentii au iesit in strada

Muncitorii din fabrici au inceput sa scandeze sloganuri, studentii au iesit in strada iar politia a efectuat noi arestari luni in Belarus dupa ce multi locuitori au raspuns apelului facut de opozitie pentru declansarea unei greve la nivel national, transmit Reuters si National Post.

TURCAN, DESPRE CARANTINA DE NOAPTE: in momentul acesta noi evaluam efectul masurilor deja luate

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, ieri seara, despre o eventuala impunere a carantinei pe timp de noapte, ca momentan se evalueaza efectul masurilor deja luate, dar, daca va exista o crestere a numarului de cazuri in continuare, se va evalua posibilitatea adoptarii de noi masuri, conform news. ro.

CORONAVIRUS |Bulgaria impune noi restrictii impotriva raspandirii COVID-19

Bulgaria prevede impunerea unor noi restrictii, dupa ce numarul infectarilor cu noul coronavirus este in crestere, potrivit Agerpres. incepand de joi vor intra in vigoare masuri precum: inchiderea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )