Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noi proteste impotriva masurilor anti coronavirus la Roma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi proteste impotriva masurilor anti coronavirus la Roma

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Noi proteste impotriva masurilor anti-Covid la Roma Ciocniri intre fortele de ordine si demonstranti

Noi proteste impotriva noilor restrictii impuse pentru prevenirea raspandirii coronavirusului au avut loc la Roma si in cursul zilei de marti, protestatarii ciocnindu-se cu fortele de ordine dupa lasarea noptii, transmite la Repubblica.

ASTAZI: Klaus Iohannis, sedinta cu ministrul Tataru si experti medicali privind evaluarea masurilor anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis va avea, azi de la ora 17:00, o sedinta, la Palatul Cotroceni, privind evaluare si prezentarea masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19.

CORONAVIRUS |Bulgaria impune noi restrictii impotriva raspandirii COVID-19

Bulgaria prevede impunerea unor noi restrictii, dupa ce numarul infectarilor cu noul coronavirus este in crestere, potrivit Agerpres. incepand de joi vor intra in vigoare masuri precum: inchiderea.

TURCAN, DESPRE CARANTINA DE NOAPTE: in momentul acesta noi evaluam efectul masurilor deja luate

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, ieri seara, despre o eventuala impunere a carantinei pe timp de noapte, ca momentan se evalueaza efectul masurilor deja luate, dar, daca va exista o crestere a numarului de cazuri in continuare, se va evalua posibilitatea adoptarii de noi masuri, conform news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )