Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Opt persoane ranite in trei accidente produse pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Opt persoane ranite in trei accidente produse pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta

Opt persoane au fost ranite in trei accidente produse, sambata seara, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, transmite Mediafax. Sase dintre victime au fost preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi ranitii s-a intervenit cu doua autospeciale SMURD. Potrivit Realitatea TV, A2 a fost inchisa intre Bucuresti si Fundulea pentru a permite interventia utilajelor de dezapezire. continuă pe Hotnews

Opt persoane ranite in trei accidente produse pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta

Opt persoane au fost ranite in trei accidente produse, sambata seara, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe fondul conditiilor meteo nefavorabile, transmite Mediafax. Sase dintre victime au fost preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi ranitii s-a intervenit cu doua autospeciale SMURD. Potrivit Realitatea TV, A2 a fost inchisa intre Bucuresti si Fundulea pentru a permite interventia utilajelor de dezapezire.

Opt persoane ranite in trei accidente pe A2

Opt persoane au fost ranite in trei accidente produse, sambata seara, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, sase dintre victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi raniti intervenind doua autospeciale SMURD .

Iarna ne-a luat, din nou, pe nepregatite: opt persoane, ranite in trei accidente produse pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta

Opt persoane au fost ranite in trei accidente produse, sambata seara, pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta, sase dintre victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi raniti intervenind doua autospeciale SMURD.

Opt persoane, ranite in trei accidente produse pe Autostrada A2 Bucuresti - Constanta

Opt persoane au fost ranite in trei accidente produse, sambata seara, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, sase dintre victime fiind preluate de ambulante si duse la spital, iar in cazul altor doi raniti intervenind doua autospeciale SMURD.

Autostrada Soarelui, inchisa temporar de viscol. Opt persoane au fost ranite in trei accidente rutiere

Vremea rea face prapad. Ninsoarea care s-a abatut asupra Baraganului a facut deja primele victime pe sosea. Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost inchisa, dupa ce din cauza poleiului si a viscolului, opt persoane au fost ranite in trei accidente rutiere.

Ierusalim: Opt persoane au fost ranite dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist,.

Un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, ranind opt persoane

Cel putin opt persoane au fost ranite, un copil fiind in stare grava, dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina intr-un grup de oameni, in Ierusalim, autoritatile suspectand un atac terorist, relateaza site-ul Ynetnews.

Proteste violente la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

Politia din Hong Kong a anuntat joi ca a arestat opt persoane dupa confruntari cu manifestantii prodemocratie desfasurate intr-un loc important al protestelor, in districtul Mong Kok din peninsula Kowloon,.

Protestele continua la Hong Kong: Opt persoane au fost arestate

Opt persoane au fost arestate de politia din Hong Kong, dupa confruntari cu manifestantii prodemocratie care au avut loc in districtul Mong Kok din peninsula Kowloon, informeaza DPA. Persoanele arestate au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )