Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput, in prezenta a mii de persoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
VIDEO Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei a inceput, in prezenta a mii de persoane

Parada militara a inceput, marti, in Piata Constitutiei, cu prezentarea Garzii de Onoare presedintelui Klaus Iohannis si cu intonarea imnului national al Romaniei, moment in care, in semn de salut, bateria de artilerie a Brigazii 30 Garda Mihai. continuă pe Wall-Street Ro

Repetitie generala la Alba Iulia pentru parada de Ziua Nationala a Romaniei

La Alba Iulia s-a desfasurat luni, 30 noiembrie 2015, repetitia generalapentru parada militara de la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie. Echipaje speciale, elictoptere, masini blindate si peste 1000 de cadre militare au acaparat timp de jumatate de ora Bulevardul 1 Decembrie din oras. Parada se va desfasura marti, intre orele 13.

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Cum relateaza presa din Ungaria incidentele petrecute in Secuime, de Ziua Nationala a Romaniei

Tentativa de atentat la Targu Secuiesc. Presa din Ungaria a relatat, marti, pe scurt, citand comunicatul DIICOT si, in unele cazuri, site-uri din Romania, despre incidentele care au avut loc, pe 1 Decembrie, la parada de Ziua Nationala a Romaniei, la Targu Secuiesc.

LIVE VIDEO. PARADA MILITARA dedicata zilei de 1 Decembrie: Peste 2.600 de militari si 360 tancuri si aparate de zbor vor defila in Piata Constitutiei

In Bucuresti, la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I are loc, incepand cu ora 8. 00, o ceremonie militara de depuneri de coroane de flori. La ora 11. 00, in Piata Constitutiei, incepe parada militara anuala.

FOTOGALERIE Parada militarade Ziua Nationala

Foto: Dan Popescu / HotNews. ro Parada traditionala de Ziua Nationala s-a desfasurat in Piata Constitutiei si a durat peste o ora. Au participat peste 2. 600 de militari si specialisti, cu 360 de echipamente militare. Militarilor romani li s-au adaugat detasamente de militari din Bulgaria, Polonia, Republica Moldova, Statele Unite ale Americii si Turcia.

Ziua Nationala a Romaniei, vazuta prin ochii galatenilor. Peste 3.000 de persoane au urmarit parada si au aplaudat militarii

Sarbatorirea zilei de 1 Decembrie a inceput cu o slujba oficiata in Catedrala Arhiepiscopala din centrul Galatiului, urmata de depuneri de coroane si o parada militara.

Bucurestenii au sarbatorit Ziua Nationala a Romaniei cu fasole si ciolan: E buna fasolica, mai ales ca e gratuita

Peste 10. 000 de oameni au fost prezenti in acest an la parada militara organizata in Piata Constitutiei de Ziua Nationala a Romaniei. Cei mai multi s-au inghesuit sa prinda un loc in fata multimii de unde sa poata vedea defilarea, insa au plecat acasa cu buza umflata. Altii insa au fost mai interesati de portiile gratuite de fasole cu ciolan impartite gratuit de primarie.

Programul manifestarilor care se organizeaza la Piatra Neamt de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, la Piatra Neamt vor avea loc mai multe evenimente. Pe langa parada militara traditionala, pietrenii si oaspetii din orasele infratite vor asista si la un concert de muzica populara in Piata Stefan cel Mare.

VIDEO Parada militara impresionanta de 1 Decembrie de la Sibiu a scos 12.000 de oameni din case

Aproximativ 12. 000 de sibieni au iesit marti in centrul orasului, pe bulevardul Corneliu Coposu, pentru a lua parte la festivitatile dedicate Zilei Nationale a Romaniei.

Mii de ploiesteni au venit la parada si defilarea de Ziua Nationala. Cozi imense la fasolea cu carnati FOTO VIDEO

Cateva mii de ploiesteni au venit de 1 Decembrie la evenimentele organizate in oras de Ziua Nationala. Oamenii au format cozi imense la cele 3. 000 de portii de fasole cu carnati.

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita discret pe malul Borcei

Calarasenii au sarbatorit 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, la Orizont, iar parada trupelor si a tehnicii militare a fost cel mai asteptat moment al zilei.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )