Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Plonjon mortal cu masina in raul Olt: cadavrele a doi tineri au fost scoase din apa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Plonjon mortal cu masina in raul Olt: cadavrele a doi tineri au fost scoase din apa

Trei tineri au plonjat in raul Olt cu masina in care se aflau, in noaptea de vineri spre sambata. Accidentul s-a petrecut in dreptul statiei de epurare a orasului Slatina. La volan se afla o tanara care nu era proprietara masinii, ea fiind si singura dintre cei trei ocupanti ai autoturismului care a reusit sa se salveze. Ultimul cadavru a fost scos la mal cu ajutorul scafandrilor, sambata dimineata. continuă pe Adevărul

Plonjon mortal cu masina in raul Olt: cadavrele a doi tineri au fost scoase din apa

Trei tineri cu varsta pana in 20 de ani au plonjat in raul Olt cu masina in care se aflau, in noaptea de vineri spre sambata. Accidentul s-a petrecut in dreptul statiei de epurare a orasului Slatina. La volan se afla o tanara care nu era proprietara masinii, ea fiind si singura dintre cei trei ocupanti ai autoturismului care a reusit sa se salveze. Ultimul cadavru a fost scos la mal doar cu scafandrii, in dimineata de sambata.

Plonjon tragic in raul Olt

Doi tineri si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a cazut in apele involburate ale raului Olt. Accidentul s-a produs din cauza unei femei care conducea fara carnet auto.

Soferita masinii care a plonjat in raul Olt va fi cercetata in stare de libertate

Tanara de 20 de ani care s-a afla la volanul masinii care s-a rasturnat vineri noapte in raul Olt va fi cercetata in stare de libertate, conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )