Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Podul peste raul Strei, la doi ani de la prabusire: sute de familii asteapta refacerea constructiei devastate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Podul peste raul Strei, la doi ani de la prabusire: sute de familii asteapta refacerea constructiei devastate

Podul peste raul Strei s-a prabusit in cateva secunde, in februarie 2014, iar la doi ani de la catastrofa care a dus la izolarea mai multor sate, constructorii sunt asteptati sa reia lucrarile incepute in vara anului trecut. continuă pe Adevărul

VIDEO Doi ani de la reprimarea sangeroasa a protestelor din Piata Maidan: Demonstranti nationalisti ucraineni ataca sedii ale unor banci rusesti la Kiev

Demonstranti nationalisti ucraineni au atacat sambata doua sedii ale unor banci rusesti, la Kiev, in marja unor manifestatii care marcheaza doi ani de la protestele violente ce au condus la indepartarea de la putere a regimului pro-rus al lui Viktor Ianukovici, relateaza Mediafax citand Associated Press.

Ucraina: tentativa de refacere a Maidanului, la doi ani de la protestele sangeroase

Aproximativ 100 de activisti nationalisti ucraneni au instalat corturi in centrul Kievului si indeamna la inlaturarea de la putere a Guvernului prooccidental pe care l-au ajutat sa ajunga la putere, in urma unor proteste sangeroase, in urma cu doi ani, relateaza AP online, potrivit Mediafax.

Politist condamnat la doi ani de inchisoare. Fostul agent a ranit doua persoane si a fugit de la locul faptei

Agentul de la Serviciul Rutier din Calarasi care a ranit doua persoane si a fugit de la locul unui accident provocat in 2015 a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare. El ajuns la penitenciarul Slobozia, dupa ce colegii sai politisti l-au ridicat de acasa, punand astfel in executare sentinta pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti.

Vanzarile Coca-Cola in Romania au crescut anul trecut cu 11%, dupa doi ani de scadere

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a crescut anul trecut cu 11%, la 153,9 milioane de navete, iar imbuteliatorul de bauturi racoritoare a recuperat astfel o parte din declinul inregistrat in precedentii doi ani, de 9% in 2013 si 6% in 2014, informeaza Mediafax.

Cum se sparg banii statului pentru recalificarea inutila a somerilor: 1,6 milioane de euro cheltuiti pentru ca doar 46 de oameni sa-si gaseasca job in doi ani

Dintre cele 900 de persoane care au urmat cursuri de recalificare platite din bani publici, prin doua programe gestionate de AJOFM Galati, doar 46 s-au angajat efectiv. intr-unul dintre proiecte, fiecare somer pentru care s-au gasit posturi banale, precum vanzatoare sau ingrijitoare pentru batrani, a costat bugetul public peste 46. 000 de euro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )