Libnet.ro
UNICEF

19:00

Vanzarile Coca-Cola in Romania au crescut anul trecut cu 11%, dupa doi ani de scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vanzarile Coca-Cola in Romania au crescut anul trecut cu 11%, dupa doi ani de scadere

Volumul vanzarilor Coca-Cola in Romania a crescut anul trecut cu 11%, la 153,9 milioane de navete, iar imbuteliatorul de bauturi racoritoare a recuperat astfel o parte din declinul inregistrat in precedentii doi ani, de 9% in 2013 si 6% in 2014, informeaza Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Profitul Nuclearelectrica a crescut anul trecut la 154 milioane de lei

Profitul Nuclearelectrica a crescut anul trecut cu aproape 20%, la 154,4 milioane de lei, de la 129 milioane lei in 2014, potrivit datelor anuntate luni de companie.

Dupa doi ani de scadere, Coca-Cola a inregistrat vanzari in crestere cu 11% anul trecut in Romania

Vanzarile Coca-Cola in Romania au crescut cu 11% anul trecut, la 153,9 milioane de navete. Astfel, imbuteliatorul de bauturi racoritoare a recuperat o parte din pierderile de anii trecuti, de 9% in 2013 si 6% in 2014.

UPC Romania anunta venituri in urcare cu 9,2% anul trecut si investitii de 50 milioane euro in 2016

Veniturile operatorului de telecomunicatii prin cablu UPC Romania au crescut anul trecut cu 9,2%, la 633 milioane de lei, in timp ce baza de clienti a consemnat, de asemenea, o evolutie pozitiva, de 4,8%, la 1,24 milioane la finele anului trecut, raportat la perioada similara din 2014, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

KMG International a inregistrat anul trecut un profit net de 4,6 milioane de dolari

KMG International, fostul Rompetrol Group, a inregistrat anul trecut un rezultat operational EBITDA de 162 de milioane de dolari si un profit net de 4,6 milioane de dolari, potrivit unui comunicat al companiei, remis, miercuri, Agerpres.

Numarul de domenii .ro compromise a crescut cu 58% anul trecut, arata datele CERT-RO

Numarul de domenii . ro raportate ca find compromise a crescut cu 58% anul trecut, arata datele centrului de raspuns la incidente de securitate cibernetica. Datele CERT-RO, prezentate la o conferinta Cisco, arata ca peste un sfert din numarul de adrese IP alocate Romaniei anul trecut au fost inregistrate cu probleme de securitate mai mici sau mai mari: vulnerabilitati, botnet-uri malware.

Profitul UniCredit Leasing a urcat anul trecut cu 15%, la 5,5 milioane de euro

UniCredit Leasing a finantat anul trecut bunuri in valoare de 338 milioane euro, incluzand volumele de leasing operational ale UniCredit Fleet Management, in cuantum de 43,5 milioane euro, iar profitul consolidat al activitatilor de leasing a crescut cu 15%, la 5,5 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Veniturile Orange evidentiaza o crestere cu 7,4 % a veniturilor comparativ cu anul trecut

Anul trecut, veniturile Orange Romania au ajuns la 947 milioane de euro, din care 250 milioane de euro in ultimul trimestru. Veniturile totale au inregistrat o crestere cu 7,4% fata de acelasi trimestru al lui 2014, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

BCE a obtinut anul trecut profit de peste 1 miliard de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute bancilor comerciale, potrivit Reuters.

Banca Centrala Europeana a inregistrat un profil de peste 1 miliard de euro anul trecut

Banca Centrala Europeana BCE) a obtinut anul trecut un proft net de un miliard de euro, in urcare cu 9,4% comparativ cu anul precedent, rezultatul fiind sustinut de castigurile inregistrate din operatiunile cu dolari si din comisioanele percepute.

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei

SIF Muntenia a inregistrat, anul trecut, un profit net de peste 63,8 milioane lei, in crestere cu 32,7% fata de anul precedent, potrivit rezultatelor financiare preliminate, publicate pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )