Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO. Ponta: Am gasit solutia politica. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta: Am gasit solutia politica. ...

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, Guvernul va transmite Parlamentului, imediat dupa investirea noilor ministri, un program politic care va actualiza programul de guvernare, pentru care isi va angaja raspunderea. El a precizat ca este vorba de un program politic si ca procedura va avea loc in baza articolului 114 din Constitutie si ca, in acest caz, obiectul contestarii la CCR dispare. Articilul respectiv prevede ca Guvernul isi poate angaja raspunderea in fata Camerei Deputatilor si . continuă pe România Liberă

Premierul Victor Ponta, intalnire cu ambasadorii statelor membre UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Vila Lac 1, cu ambasadorii statelor membre UE, acreditati la Bucuresti, au declarat surse oficiale, citate de Mediafax. intalnirea a fost confirmata de premierul.

Premierul Victor Ponta a anuntat NOUL Guvern. Cum arata LISTA noului Executiv

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Ponta a afirmat ca discutiile oficiale s-au.

Premierul Victor Ponta prezinta NOUL Guvern

Premierul Victor Ponta anunta, luni, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului, componenta noului Guvern, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Urmareste LIVE declaratiile premierului- discutiile.

VIDEO Cum explica Basescu refuzul de a semna decretele: Nu suntem in vremea in care sa credem fara sa cercetam

Premierul Victor Ponta a anuntat, la Gala Mediafax, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului. Basescu a tinut, marti seara, o conferinta de presa.

Ponta si Basescu au ajuns la un acord? Premierul si-a chemat ministrii la Guvern

Premierul Victor Ponta i-a convocat la Guvern pe ministrii noului Cabinet, inainte de depunere juramantului din aceasta seara.

Basescu, dupa intalnirea cu premierul: Ponta sa-si asume raspunderea pentru un nou program de guvernare

Premierul Victor Ponta a anuntat, la Gala Mediafax, ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, dar ca nu a ajuns cu acesta la o concluzie privind procedurile care trebuie urmate si ca va avea miercuri o noua discutie cu seful statului.

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului programul de guvernare

Premierul Victor Ponta i-a convocat la Guvern pe ministrii noului Cabinet, inainte de depunerea juramantului din aceasta seara.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )