Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prabusirea avionului Air Algerie in Mali: A fost gasita a doua cutie neagra

Expertii misiunii ONU in Mali MINUSMA) trimisi in zona unde s-a prabusit avionul Air Algerie au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat purtatorul de cuvant al Minusma, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Epava avionului Air Algerie a fost gasita in Mali, la granita cu Burkina Faso

Epava avionului companiei Air Algerie, disparut joi cu peste 116 persoane la bord dupa decolarea de la Ouagadougou, a fost gasita in nordul Republicii Mali, in apropiere de granita cu Burkina Faso, a anuntat.

Prabusirea avionului Air Algerie: Toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta, promite Hollande. Drapelele vor fi coborate in berna timp de trei zile, in semn de doliu

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat sambata presedintia franceza, potrivit Mediafax. De altfel, presedintele francez Francois Hollande a promis ca toate cadavrele victimelor vor fi aduse in Franta si ca familiile victimelor franceze vor fi insotite la fata locului in cazul in care vor dori acest lucru.

Prabusirea avionului Air Algerie in Mali, cel mai probabil cauzata de conditiile meteorologice nefavorabile

Oficialii de la Paris spun ca cea mai probabila ipoteza a prabusirii avionului Air Algerie in Mali este reprezentata de conditiile meteo nefavorabile, scrie AFP. Credem ca acest avion a fost avariat din motive.

Epava avionului Air Algerie a fost localizata in nordul Mali, anunta un general din Burkina Faso

Epava avionului companiei Air Algerie disparut joi cu 116 persoane la bord dupa ce decolase de la Ouagadougou a fost gasita in nordul Mali, in apropiere de frontiera cu Burkina Faso. Epava a fost localizata la.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, a anuntat presedintia.

Presedintia franceza a decretat trei zile de doliu, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia franceza a anuntat, sambata, ca drapelele vor fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, la toate cladirile publice din Franta, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air.

Principalele ipoteze despre prabusirea avionului Air Algerie

Zborul avionul Air Algerie prabusit joi in Mali, cu 118 persoane la bord, dintre care 51 de francezi, a fost afectat, cel mai probabil, de conditiile meteorologice, insa oficialii francezi si expertii nu exclud niciun atentat sau o problema tehnica,.

A doua cutie neagra a cursei Air Algerie a fost gasita

Experti din cadrul Misiunii ONU in Mali - MINUSMA - mobilizati in zona in care s-a prabusit avionul Air Algerie, in aceasta tara, au gasit a doua cutie neagra a aparatului, a anuntat Radhia Achouri, o purt.

Prabusirea zborului Air Algerie cu 116 persoane la bord, printre care si un roman: Epava dezintegrata a avionului a fost localizata in nordul Mali

Epava dezintegrata a avionului Air Algerie, disparut joi de pe radare, cu 116 persoane la bord, printre care si un roman, a fost gasita in nordul Mali iar un detasament militar francez a fost trimis la locul prabusirii pentru a securiza zona, a anuntat in noaptea de joi spre vineri presedintia franceza, citata de AFP.

Trei zile de doliu in Franta, in urma prabusirii avionului Air Algerie in Mali

Presedintia Frantei a anuntat ca steagurile de pe cladirile publice din Franta vor fi or fi coborate in berna incepand de luni, timp de trei zile, in semn de doliu dupa prabusirea avionului Air Algerie in Mali, informeaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )