Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Preliminariile Champions League: Stromsgodset - Steaua 0-1 / Optiune importanta pentru calificare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Preliminariile Champions League: Stromsgodset - Steaua 0-1 / Optiune importanta pentru calificare

Steaua Bucuresti a invins Stromsgodset il primul meci din turul II preliminar al Champions League, in Norvegia, scor 1-0, prin golul marcat de Gabi Iancu. Dupa victoria din deplasare, campionii Romaniei devin favoriti la calificare pentru returul de la Bucuresti programat peste o saptamana. Daca va trece de norvegieni, Steaua trebuie sa mai parcurga doua tururi pentru a intra in grupele UCL. continuă pe Hotnews

Preliminariile Champions League: Stromsgodset - Steaua 0-1 / Optiune importanta pentru calificare

Steaua Bucuresti a invins Stromsgodset il primul meci din turul II preliminar al Champions League, in Norvegia, scor 1-0, prin golul marcat de Gabi Iancu. Dupa victoria din deplasare, campionii Romaniei devin favoriti la calificare pentru returul de la Bucuresti programat peste o saptamana. Daca va trece de norvegieni, Steaua trebuie sa mai parcurga doua tururi pentru a intra in grupele UCL.

Steaua debuteaza cu o victorie in preliminariile Champions League, cu Stromsgodset. Iancu a inscris unicul gol

Steaua a invins, miercuri, Stromsgodset, in prima mansa a turului doi preliminar din Champions League. Ros-albastrii s-au impus in fata norvegienilor cu scorul de 1-0, in deplasare.

Delegatia Stelei a plecat in Norvegia, in vederea turului doi preliminar Champions League, cuStromsgodset

Steaua a plecat spre Drammen, unde urmeaza sa dispute prima mansa a turului doi preliminar Champions League. Partida este programata miercuri, de la 20.

Champions League: Meciul Stromsgodset - Steaua va fi arbitrat de olandezul Serdar Gozubuyuk

Arbitrul olandez Serdar Gozubuyuk va conduce la centru meciul Stromsgodset - Steaua, care va avea loc, miercuri, de la ora 20. 30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua, in turul doi preliminar Champions League

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Stromsgodset-Steaua: Partida din preliminariile Ligii Campionilor, arbitrata de un olandez

Partida Stromsgodset-Steaua, meci contand pentru turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de centralul olandez Serdar Gozubuyuk. Steaua va juca prima mansa a intalnirii in deplasare, in Norvegia.

Obiectivul lui Galca in meciul Stromsgodset - Steaua: Sa marcam mai mult decat cu Astra

Costel Galca, antrenorul FC Steaua, si-a propus ca elevii sai sa marcheze cel putin doua goluri in partida cu Stromsgodset. Steaua joaca miercuri, de la ora 20. 30, impotriva campioanei Norvegiei, in turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor.

LIVETEXT Stromsgodset vs. Steaua: 0-1. Iancu deschide scorul pentru ros-albastri, inturul doi preliminar CL

Steaua disputa joi prima mansa a turului doi preliminar din Champions League, impotriva norvegienilor de laStromsgodset. Partida se joaca in deplasare, incepand cu ora 20. 30 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

Un olandez arbitreaza meciul Stromsgodset-Steaua

UEFA a delegat un arbitru din Olanda sa conduca la centru intalnirea dintre Stromsgodset si Steaua din prima mansa a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor.

LIVE LIGA CAMPIONILOR Stromsgodset-Steaua 0-1, Iancu deschide scorul

Meciul tur dintre norvegienii de la Stromsgodset si Steaua Bucuresti este in direct, LIVE TEXT, astazi, incepand cu ora 20:30. Urmariti aici, minut cu minut, debutul ros-albastrilor in noul sezon de Liga Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )