Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Premiera intr-un liceu din Hunedoara: lectie de nanotehnologie predata de cercetatorii din Silicon Valley

Adevărul Adevărul,
VIDEO Premiera intr-un liceu din Hunedoara: lectie de nanotehnologie predata de cercetatorii din Silicon Valley

Universitatea Stanford din California a deschis portile laboratorului de nanotehnologie pentru elevii din Hunedoara. Zeci de adolescenti au ocupat locurile atelierului de stiinte din Colegiul National de Informatica Traian Lalescu pentru a vedea in direct cum arata laboratoarele celei mai cunoscute universitati de IT din lume. Ghizi le-au fost chiar cercetatorii americani. continuă pe Adevărul

impuscaturi intr-un liceu din Washington

Un incident armat a avut loc, vineri dimineata, la un liceu din statul american Washington, soldat cu mai multe victime.

Un elev a deschis focul intr-un liceu din Statele Unite, dupa care s-a sinucis

Un elev a deschis focul, vineri, intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle, ranind cel putin sase persoane, dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana.

UPDATE. Seattle: Un elev a deschis focul intr-un liceu, apoi s-a sinucis. A ranit cel putin sase persoane

Cel putin sase persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle,dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana, conform Mediafax.

Statele Unite: Un barbat a deschis focul intr-un liceu, dupa care s-a sinucis

Un barbat a deschis focul, vineri, intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle, ranind cel putin sase persoane, dupa care s-a sinucis, relateaza NBC. Incidentul a avut loc in cantina liceului din .

Statele Unite: Un elev a deschis focul intr-un liceu, dupa care s-a sinucis

Un elev a deschis focul, vineri, intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle, ranind cel putin sase persoane, dupa care s-a sinucis, relateaza NBC. Incidentul a avut loc in jurul orei locale 10.

Seattle: Un barbat a deschis focul intr-un liceu, apoi s-a sinucis. A ranit cel putin sase persoane

Cel putin sase persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un barbat a deschis focul intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle,dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana, conform Mediafax.

VIDEO Premiera saptamanii: Serena, drama in care chimia dintre Jennifer Lawrence si Bradley Cooper dispare, dar Ana Ularu este extraordinara

Drama romantica Serena, in care actrita romanca Ana Ularu joaca alaturi de unul dintre cele mai indragite cupluri de pe marele ecran Jennifer Lawrence si Bradley Cooper , are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

Egiptul a decretat starea de urgenta intr-o zona din nordul Peninsulei Sinai

Starea de urgenta a fost decretata vineri in Egipt pentru o perioada de trei luni, intr-o regiune din nordul Peninsulei Sinai, bastion al jihadistilor, dupa moartea a 30 de militari intr-un atentat.

VIDEO Un nou incident armat in SUA: Un barbat a deschis focul intr-un liceu, dupa care s-a sinucis

Un barbat a deschis focul, vineri, intr-un liceu din apropierea orasului american Seattle, ranind cel putin sase persoane, dupa care s-a sinucis, relateaza presa americana, citata de AFP. Potrivit NBC, incidentul a avut loc in cantina liceului din localitatea Marysville-Pilchuck, situata in apropiere de Seattle, in statul american Washington nord-vest). UPDATE Un oficial al spitalului une sunt internate victimele incidentului a declarat ca unul dintre raniti a decedat, in timp ce alte trei sunt in stare critica.

VIDEO Cea mai mica locuinta din Londra a fost vanduta cu 275.000 de lire. Casa este o fosta florarie si are 17 metri patrati

Cea mai mica locuinta din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 275. 000 de lire, dupa ce anuntul a devenit viral pe internet. Fosta florarie are doar 17 metri patrati si este de cinci ori mai mica decat o casa cu dimensiuni normale, potrivit The Telegraph.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )