Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Premiile Zmeura de Aur 2015: Care au fost cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premiile Zmeura de Aur 2015: Care au fost cei mai slabi actori si cel mai prost film al anului

Lungmetrajul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, care recompenseaza cele mai slabe filme si performante actoricesti ale anului, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Premiile Zmeura de Aur 2015: Cameron Diaz, desemnata cea mai proasta actrita. Cine sunt restul premiatiilor

Cameron Diaz si regizorul Michael Bay au fost rasplatiti, in cadrul celei de-a 35-a gale a premiilor Zmeura de Aur, care a avut loc o zi inainte de decernarea premiilor Oscar 2015, pentru performantele nefavorabile in anul cinematografic anterior.

Premiile Zmeura de Aur 2015: Filmul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron, marii invingatori

Lungmetrajul Saving Christmas si actorii Cameron Diaz si Kirk Cameron au fost marii invingatori la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2015, ce premieaza cele mai slabe filme si performante.

10 universitati din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor universitati, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

Universitatile din care ies cei mai multi miliardari

In lume exista in prezent 2. 325 de miliardari, din care 2. 039 sunt barbati. Coincidenta sau nu, cei mai multi dintre ei au fost studenti ai urmatoarelor scoli de business, potrivit unui studiu publicat de The Richest .

VIDEO Kelemen Hunor: Pentru 2015 nu exista nicio intelegere cu Guvernul Ponta, nici de sustinere parlamentara, nici de alta natura

UDMR nu a facut nicio intelegere pentru sustinerea Guvernului Ponta in 2015, a anuntat liderul formatiunii, Kelemen Hunor. Acesta a declarat, in cadrul emisiunii Lumini si umbre B1 TV), ca partidul pe care il conduce nu face parte din majoritate, astfel ca nu s-a parafat nicio intelegere pentru anul in curs cu Guvernul Ponta, pentru o sustinere parlamentara sau de alta natura. In schimb, Kelemen s-a intalnit recent cu liderii noului PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, cu care a discutat aspecte ce tin de sistemul electoral, printre care renuntarea la votul uninominal.

Barbatul de culoare care a fost impins afara din metroul din Paris de suporterii echipei Chelsea: Vreau ca cei vinovati sa fie gasiti, pedepsiti si inchisi/ Eu traiesc cu rasismul

Barbatul de culoare care a fost impins din afara metroului din Paris a condamnat actiunile suporterilor clubului Chelsea si cere ca acestia sa fie gasiti, pedepsiti si inchisi, relateaza The Independent.

VIDEO: BenQ F52 - Un smartphone care vrea sa concureze cu Samsung S6 si HTC M9

Smartphone-ul BenQ F52 este primul dispozitiv mobil al companiei de proiectoare video. Modelul este asteptat sa se lanseze la inceputul lui martie 2015 la Barcelona, potrivit gsmarena. com .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )