Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Preotul suparat ca mortii nimanui au fost luati din calea autostrazii le-a sfintit locurile de veci

Adevărul Adevărul,
VIDEO Preotul suparat ca mortii nimanui au fost luati din calea autostrazii le-a sfintit locurile de veci

Preotul care a asistat la cele mai multe dintre inmormantarile in cimitirul ilegal din Branisca, loc ce va fi traversat de viitoarea autostrada Deva - Lugoj, a tinut slujba de pomenire a mortilor ale caror ramasite au fost mutate intr-un alt cimitir. A facut-o insa fara tragere de inima. continuă pe Adevărul

REVOLTA intr-un penitenciar din Brazilia. Cel putin 12 gardieni au fost luati OSTATICI

In timpul unei revolte spontane, detinutii din penitenciarul brazilian Guarapuava au luat 12 gardieni ostatici. 12 gardideni si un numar necunoscut de detinuti sunt tinuti ostatici de un grup care a pornit.

Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui Traian Basescu, a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea, incepand din 13 octombrie, informeaza un comunicat al institutiei. Bogdan Oprea era purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale din mai 2012.

Consilierul prezidential Razvan Murgeanu a fost eliberat din functie

Presedintele Traian Baasescu a semnat joi decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Razvan Murgeanu incepand cu data de 14 octombrie, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )