Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calduroasa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calduroasa

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: Vremea va fi calduroasa

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Vreme calduroasa pentru inceputul saptamanii. Vezi prognoza meteo

Luni, vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor, cu maxime termice cuprinse intre 28 de grade in nordul Moldovei si in estul Transilvaniei si 34 de grade local in Banat, sudul Olteniei si al Munteniei,.

Prognoza meteo pentru weekend: Ce temperaturi vor fi in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi usor instabila in tara. Cerul, variabil, va prezenta innorari temporar accentuate mai ales dupa-amiaza si in primele ore ale noptii. Local in zona de munte, in estul si sud-estul tarii si pe arii restranse in rest se vor semnala averse, insotite de descarcari electrice si de intensificari de scurta durata ale vantului, potrivit prognozei publicate de Mediafax.

Prognoza meteo pentru 17 si 18 iunie: temperaturi de 34-35 de grade Celsius, in tara, in urmatoarele zile

In urmatoarele doua zile vremea va fi calduroasa in majoritatea regiunilor tarii. Luni, temperaturile maxime vor ajunge la 34 de grade Celsius in Banat, iar marti, local, la 35 de grade, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2808 seconds )