Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Prognoza meteo: Vremea se amelioreaza in urmatoarele doua zile

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prognoza meteo: Vremea se amelioreaza in urmatoarele doua zile

Luni, vremea se va ameliora in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari si averse pe arii relativ extinse in partea de sud-est a teritoriului si doar pe spatii restranse in rest, mai ales dupa-amiaza si in special in zona de munte, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo: Vremea se amelioreaza in urmatoarele doua zile

Luni, vremea se va ameliora in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu innorari si averse pe arii relativ extinse in partea de sud-est a teritoriului si doar pe spatii restranse in rest, mai ales dupa-amiaza si in special in zona de munte, anunta Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Cod galben de ploi si descarcari electrice. Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile

Astazi in urmatoarele trei ore in jumatatea de sud a republicii cu extinderea ulterioara in jumatatea de nord se prevad ploi de scurta durata insotite de descarcari electrice, in orele de dupa amiaza vor cadea averse puternice, izolat cu grindina si vijelie de pana la 15-20 de metri pe secunda.

Prognoza meteo pentru trei luni: sfarsit de vara calduros, iar toamna va debuta cu temperaturi normale

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru lunile iulie, august si septembrie. Toamna va debuta cu temperaturi normale pentru luna septembrie, in timp ce sfarsitul verii va fi unul cu temperaturi peste limitele normale ale acestei perioade. Cele mai multe precipitatii vor fi prezente in nordul si centrul tarii.

Vremea va fi in general instabila in weeekend. Prognoza meteo in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi in general instabila in jumatatea de nord a tarii, unde temporar innorarile vor fi accentuate. Se vor semnala averse si descarcari electrice in zona de munte, Transilvania, in cea mai mare parte a Moldovei si a Maramuresului si pe arii restranse in Crisana, informeaza Mediafax. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si mai ales in cursul noptii cand local in Muntenia si Oltenia si izolat in Dobrogea si in Banat vor fi ploi de scurta durata si fenomene electrice. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi 15. 20 l/mp.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi in general instabila

Vineri, vremea va fi in general instabila. Vor fi dezvoltari noroase, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si noaptea, pe arii extinse in zona de munte si in Moldova si local in Maramures, Transilvania, Dobrogea si Muntenia, transmite Mediafax.

METEO Vremea ramane calda in cea mai mare pare a tarii, insa nu scapam de ploi

In urmatoarele zilei, vremea va ramane calda, insa va ploua in cea mai mare pare a tarii. in ceea ce priveste regimul termic, maximele se vor situa in jurul valorii de 26 de grade in jumatatea de vest si in centrul tarii, in timp ce in restul regiunilor acestea vor depasi constant 30 de grade.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )