Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vremea va fi in general instabila in weeekend. Prognoza meteo in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

Hotnews Hotnews,
 Vremea va fi in general instabila in weeekend. Prognoza meteo in tara, in Bucuresti, la munte si la mare

Sambata, vremea va fi in general instabila in jumatatea de nord a tarii, unde temporar innorarile vor fi accentuate. Se vor semnala averse si descarcari electrice in zona de munte, Transilvania, in cea mai mare parte a Moldovei si a Maramuresului si pe arii restranse in Crisana, informeaza Mediafax. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari spre seara si mai ales in cursul noptii cand local in Muntenia si Oltenia si izolat in Dobrogea si in Banat vor fi ploi de scurta durata si fenomene electrice. Izolat vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa pot depasi 15. 20 l/mp. continuă pe Hotnews

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea va fi in general instabila

Vineri, vremea va fi in general instabila. Vor fi dezvoltari noroase, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, mai ales dupa-amiaza si noaptea, pe arii extinse in zona de munte si in Moldova si local in Maramures, Transilvania, Dobrogea si Muntenia, transmite Mediafax.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor oscila

Meteorologi au emis prognoza meteo valabila pana pe 8 iulie. ii urmatoarele doua saptamani nu vom fi feriti nici de ploi, dar nici de temperaturi ridicate. in urmatoarele zile valorile termice vor scadea, iar in majoritatea zonelor vor fi ploi cu descarcari electrice.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vom avea parte de ploi, dar si de temperaturi ridicate

Temperaturile din aceasta perioada raman in cea mai mare parte ridicate, insa sansele de precipitatii sunt mari pentru mai multe zone din tara. Potrivit meteorologilor, indicele temperatura-umezeala va atinge si chiar depasi pragul critic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )