Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor oscila

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor oscila

Meteorologi au emis prognoza meteo valabila pana pe 8 iulie. ii urmatoarele doua saptamani nu vom fi feriti nici de ploi, dar nici de temperaturi ridicate. in urmatoarele zile valorile termice vor scadea, iar in majoritatea zonelor vor fi ploi cu descarcari electrice. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi calda, dar instabila

In tara, vremea va fi in general instabila marti, iar in regiunile intracarpatice valorile de temperatura vor continua sa scada. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua trecator si aspect de vijelie, in prima parte a zilei in vest, centru si nord, precum si in zona de deal si de munte, apoi mai ales in centru, sud si est, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor avea valori de la 19. 20 de grade in Dealurile de Vest, pana la 34. 35 de grade in sudul Munteniei.

Doua saptamani cu vreme calda, in Prahova. Ploi zilnice, in zona de munte

Potrivit prognozei realizata de meteorologi in intervalul 24 iunie 8 iulie, vremea din Prahova va fi calda in urmatoarele doua saptamani. La munte vor fi averse zilnice.

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vom avea parte de ploi, dar si de temperaturi ridicate

Temperaturile din aceasta perioada raman in cea mai mare parte ridicate, insa sansele de precipitatii sunt mari pentru mai multe zone din tara. Potrivit meteorologilor, indicele temperatura-umezeala va atinge si chiar depasi pragul critic.

ANM anunta un week-end canicular. Vezi prognoza meteo si cum facem fata caldurii toride

In acest week-end, meteorologii ne anunta ca vremea va fi foarte calduroasa in majoritatea zonelor tarii. in sud si sud vest temperaturile vor fi caniculare, cu maxime de 36 de grade, potrivit Agentiei.

Blaga: Voi propune sa convocam CNC al PDL peste doua saptamani

Conducerea PDL ar putea sa convoce o sedinta a Consiliului National de Coordonare peste doua saptamani, a anuntat, marti, presedintele partidului,Vasile Blaga. Acesta a precizat ca in cadrul acestui.

Prognoza meteo pana marti: ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic.

Se discuta suplimentarea fondurilor Prima Casa: o decizie in doua saptamani

Autoritatile au in vedere suplimentarea fondurilor pentru programul Prima Casa dupa epuizarea fondurilor existente, estimata pentru septembrie-octombrie, discutiile sunt avansate in acest sens si se poate ajunge la o decizie in circa doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )