Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vom avea parte de ploi, dar si de temperaturi ridicate

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo pentru marti si miercuri: vom avea parte de ploi, dar si de temperaturi ridicate

Temperaturile din aceasta perioada raman in cea mai mare parte ridicate, insa sansele de precipitatii sunt mari pentru mai multe zone din tara. Potrivit meteorologilor, indicele temperatura-umezeala va atinge si chiar depasi pragul critic. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Vremea va fi calda, dar instabila

In tara, vremea va fi in general instabila marti, iar in regiunile intracarpatice valorile de temperatura vor continua sa scada. Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce vor lua trecator si aspect de vijelie, in prima parte a zilei in vest, centru si nord, precum si in zona de deal si de munte, apoi mai ales in centru, sud si est, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor avea valori de la 19. 20 de grade in Dealurile de Vest, pana la 34. 35 de grade in sudul Munteniei.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: temperaturile vor oscila

Meteorologi au emis prognoza meteo valabila pana pe 8 iulie. ii urmatoarele doua saptamani nu vom fi feriti nici de ploi, dar nici de temperaturi ridicate. in urmatoarele zile valorile termice vor scadea, iar in majoritatea zonelor vor fi ploi cu descarcari electrice.

Prognoza meteo pana marti: ce regiuni vor fi lovite de furtuni

Meteorologii informeaza ca incepand de duminca dupa-amiaza pana marti seara vor fi averse si cu caracter torential, descarcari electrice si intensificari ale vantului, in special in vestul, nordul si centrul tarii, in timp ce in sud disconfortul termic.

Cazul Valiza: UEFA a amanat decizia in privinta Stelei pentru marti/ Emblema clubului, stearsa de pe site-ul forului european

UEFA a amanat pentru marti decizia in cazul echipelor Steaua Bucuresti, Fenerbahce si Bucuresti. Comisia de Disciplina a hotarit deja soarta celor trei echipe, iar acum lucreaza la redactarea verdictelor. Un nou motiv de ingrijorare pentru gruparea ros-albastra o poate reprezenta si faptul ca doar emblema ei nu se mai regaseste pe site-ul UEFA pe pagina echipelor care participa in tururile preliminare.

Ilie Sarbu: Probabil vom avea o sesiune extraordinara a Parlamentului dupa 25 august, pentru modificarea Constitutiei

Senatorul PSD Ilie Sarbu a anuntat, marti, ca Parlamentul s-ar putea reuni intr-o sesiune extraordinara dupa 25 august, pentru a adopta legea privind modificarea Constitutiei, o data potrivita pentru ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )