Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Programul Guvernului la capitolul CFR Marfa este gresit. Victor Ponta cere, din Bulgaria, refacerea textului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Programul Guvernului la capitolul CFR Marfa este gresit. Victor Ponta cere, din Bulgaria, refacerea textului

Guvernul a preluat, eronat, din vechiul program de guvernare paragraful privind CFR Marfa, asumandu-si astfel vanzarea doar a unui pachet minoritar de actiuni, contrar deciziei CSAT si obligatiilor FMI, premierul Victor Ponta, atentionat de Mediafax, cerand telefonic secretarului general al Guvernului modificarea textului in Parlament. continuă pe Hotnews

Ponta: Programul Guvernului privind CFR Marfa este gresit

Guvernul a preluat, in mod gresit, din vechiul program de guvernare, paragraful referitor la CFR Marfa, asumandu-si, astfel, vanzarea numai a unui pachet minoritar de actiuni, ceea ce incalca decizia CSAT si obligatiile asumate cu FMI, scriu surse din presa.

Programul Guvernului la capitolul CFR Marfa este gresit. Ce spune Victor Ponta

Guvernul a preluat, eronat, din vechiul program de guvernare paragraful privind CFR Marfa, asumandu-si astfel vanzarea doar a unui pachet minoritar de actiuni, contrar deciziei CSAT si obligatiilor FMI.

Ponta a cerut refacerea programului de guvernare la capitolul CFR Marfa.

Premierul Victor Ponta a cerut telefonic modificarea programului de guvernare in ceea ce priveste CFR Marfa, conform Mediafax. Guvernul a preluat, eronat, din vechiul program de guvernare paragraful privind CFR Marfa, asumandu-si astfel vanzarea doar a unui pachet minoritar de actiuni, contrar deciziei CSAT si obligatiilor FMI. Citeste si: Programul de guvernare PSD-UNPR-PC a fost trimis in Parlament. Are 140 de pagini. Guvernul vrea impozit diferentiat si TVA de 19% si sustine statutul .

Programul Guvernului: Crearea cadrului legal privind utilizarea limbii materne in structurile deconcentrate, largirea bazei de impozitare, impozit diferentiat si CAS si TVA reduse, daca este posibil

Programul guvernului a fost public in sedinta de vineri si a fost transmis Parlamentului, reluand, in principiu, marile teme din programul USL. Astfel, in document se vorbeste despre largirea bazei de impozitare, o cota redusa de TVA la produsele agroalimentare de baza cu conditia asigurarii spatiului fiscal necesar, revenirea la TVA de 19% si reducerea CAS cu 5 puncte, in masura in care cadrul fiscal-bugetar va permite, potrivit agentiei Mediafax. Documentul facut public se numeste Program, fiind evitata sintagma program de guvernare. Citeste in documentul atasat programul guvernului.

Zgonea: Programul Guvernului nu a ajuns in Parlament. Blaga a visat motiune de cenzura (VIDEO)

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi dupa-amiaza, ca programul politic al Executivului nu a ajuns la Parlament. Documentul nu a ajuns nici la Camera, nici la Senat. Poate ajunge.

Zgonea: Programul Guvernului nu a ajuns in Parlament. Blaga a visat motiune de cenzura

Presedintele CamereiDeputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, joi dupa-amiaza, ca programul politic al Executivului nu a ajuns la Parlament. Documentul nu a ajuns nici la Camera, nici la Senat. Poate ajunge.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.202 seconds )