Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Protest fata de organizarea alegerilor prezidentiale in strainatate si fata de posibila victorie a premierului Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
VIDEO Protest fata de organizarea alegerilor prezidentiale in strainatate si fata de posibila victorie a premierului Victor Ponta

Dupa rezultate obtinute in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, retelele de socializare au explodat, iar internautii au anuntat cu surle si trambite ca pe 15 noiembrie vor iesi in strada sa protesteze fata de posibila victorie a premierului Victor Ponta, dar si fata de organizarea defectuasa a alegerilor din sectiile de votare din strainatate. continuă pe Adevărul

Bucurestenii ies in strada in semn de protest fata de situatia romanilor din strainatate care stau la cozi enorme pentru a vota

Alegeri prezidentiale 2014. Grupul de initiativa Uniti Salvam a anuntat pe retelele de socializare ca vor iesi in strada, astazi, la ora 20. 30, in semn de protest fata de situatia romanilor din strainatate care stau la cozi uriase pentru a vota.

UPDATE in jur de 500 de bucuresteni au iesit in strada in semn de protest fata de situatia romanilor din strainatate care stau la cozi enorme pentru a vota

Alegeri prezidentiale 2014. Grupul de initiativa Uniti Salvam a anuntat pe retelele de socializare ca vor iesi in strada, astazi, la ora 20. 30, in semn de protest fata de situatia romanilor din strainatate care stau la cozi uriase pentru a vota.

Zeci de persoane au protestat la MAE fata de votarea din strainatate cerand demisia lui Corlatean

Zeci de persoane, majoritatea tineri, protestau ieri seara in fata sediului Ministerului Afacerilor Externe MAE) fata de organizarea alegerilor in strainatate, cerand demisia ministrului Titus Corlatean, potrivit Mediafax.

Cum comenteaza presa din strainatate primul tur al alegerilor prezidentiale: Jocul ramane DESCHIS

Premierul Victor Ponta a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit exit-poll-urilor, invingandu-l pe principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis, cu care se va confrunta in turul doi, relateaza.

VIDEO Vadim Tudor il va sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

UNPR a semnat, marti, un protocol electoral cu PRM, pentru sustinerea lui Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale. in primavara, Vadim Tudor declara ca Ponta poate ajunge presedinte doar la o scara de bloc.

Zeci de dosare penale deschise in urma primului tur al alegerilor prezidentiale

117 dosare penale au fost deschise, la nivelul Ministerului Public, in urma turului intai al alegerilor prezidentiale, acestea avand la baza plangerile penale depuse la parchete privind posibile fraude electorale.

APADOR-CH solicita Guvernului eliminarea din lege a declaratiilor pe propria raspundere pana la turul II al alegerilor prezidentiale

APADOR-CH cere Guvernului ca pana in turul II al alegerilor prezidentiale sa fie eliminata din lege declaratia pe propria raspundere prin care o persoana se angajeaza sa nu voteze multiplu.

Kelemen: UDMR va decide JOI pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Kelemen Hunor a declarat, luni, ca decizia pe cine va sustine in turul al doilea al alegerilor prezidentiale depinde de foarte multe analize si de foarte multe date.

Cum s-a votat in fiecare judet in primul tur al alegerilor prezidentiale

Birourile Electorale Judetene au anuntat, luni dimineata, rezultate finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale .

HARTA VOTULUI. Cum s-a votat in fiecare judet in primul tur al alegerilor prezidentiale

Birourile Electorale Judetene au anuntat, luni dimineata, rezultate finale ale primului tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )