Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Real Madrid, doar egal la Villareal. Bale a debutat cu gol

Adevărul Adevărul,
VIDEO Real Madrid, doar egal la Villareal. Bale a debutat cu gol

Real Madrid a pierdut primele puncte in acest campionat, remizand, scor 2-2, pe terenul lui Villareal, una dintre revelatiile actualului sezon. continuă pe Adevărul

VIDEO Bale inscrie pentru Real Madrid la debut

Cel mai mare transfer din istoria fotbalului, Gareth Bale, a marcat in primul sau meci jucat sambata seara in tricoul lui Real Madrid, in egalul 2-2 cu Villarreal.

VIDEO Villarreal - Real Madrid 2-2/ Bale inscrie la debut - Galacticii pierd primele puncte din acest sezon

Gareth Bale a inscris la primul meci oficial in tricoul celor de la Real Madrid, insa formatia pregatita de Carlo Ancelotti a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la Villarreal Primera Division - etapa patru). Au fost primele puncte pierdute de madrileni in acest campionat.

Bale debuteaza sambata la Real Madrid

Mijlocasul galez Gareth Bale va debuta, sambata seara, la noua lui formatie Real Madrid in partida de campionat cu nou-promovata Villarreal.

Ronaldo isi prelungeste contractul cu Real Madrid pana in 2018

Clubul Real Madrid a anuntat, duminica, ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo isi prelungeste contractul cu gruparea madrilena, noua intelegere fiind valabila pana in 2018, conform Marca, informeaza.

Cristiano Ronaldo RAMANE la Real Madrid si devine CEL MAI BINE PLATIT FOTBALIST DIN LUME

Clubul Real Madrid a anuntat, duminica, pe site-ul oficial, ca atacantul portughez Cristiano Ronaldo isi prelungeste contractul cu gruparea madrilena, noua intelegere fiind valabila pana in 2018, conform.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, prin care isi prelungeste contractul cu echipa pana in anul 2018.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid - Va primi 17 milioane de euro pe stagiune

Cristiano Ronaldo a ajuns la un acord cu Real Madrid, atacantul portughez prelungindu-si intelegerea cu vicecampioana Spaniei pana in 2018, informeaza Marca. Lusitanul va incasa un salariu de 17 milioane de euro pe stagiune.

Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo a semnat un nou contract cu Real Madrid si va ramane la echipa din capitala Spaniei pana in 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )