Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Real - Manchester City 3-2/ Spectacol pe Bernabeu

Hotnews Hotnews,
VIDEO Real - Manchester City 3-2/ Spectacol pe Bernabeu

Real Madrid a castigat dramatic partica cu Manchester City, scor 3-2, dupa ce in minutul 85 oaspetii conduceau cu 2-1. Marcelo '76, Benzema '87 si Cristiano Ronaldo '90 au marcat pentru gazde, in timp ce Dzeko '69 si Kolarov '85 au punctat pentru britanici. continuă pe Hotnews

Champions League: Real vs Manchester City, meciul vedeta al zilei

Marti va debuta o noua editie a Ligii Campionilor la fotbal, meciul vedeta al primei zile fiind Real Madrid vs Manchester City. Tot astazi vor intra in scena nume importante precum Arsenal, Milan, PSG, Borussia si Ajax. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei si al transmisiunilor.

Liga Campionilor: Meci nebun pe Bernabeu: Real Madrid a invins pe Manchester City cu 3-2 dupa ce au fost condusi in doua randuri/ Rezultate complete

Formatia Real Madrid a castigat marti, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 0-0), meciul sustinut in compania echipei engleze Manchester City, in prima etapa a grupei D a Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Pentru Real au marcat Marcelo '76, Benzema '87 si Cristiano Ronaldo '90 si , iar pentru Manchester City au inscris Dzeko '69 si Kolarov '85. vezi toate rezultatele serii din C.

Real Madrid-Manchester City, avancronica primei finale a sezonului in Liga Campionilor

Noul sezon al Ligii Campionilor debuteaza cu o intalnire soc intre traditia reprezentata de Real Madrid, cel mai galonat club al competitiei, si noua tendinta a investitiilor masive a carei reprezentata de prim plan este Manchester City.

Ronaldo, dupa meciul Real Madrid - Manchester City: A fost o partida putin nebuna

Atacantul Cristiano Ronaldo, care s-a declarat trist din motive profesionale, s-a bucurat dupa ce a adus victoria echipei sale, Real Madrid, in minutul 90 al meciului de marti seara, disputat cu Manchester City, scor 3-2, in Liga Campionilor, o partida pe care portughezul a caracterizat-o ca fiind putin nebuna.

Liga Campionilor: Real Madrid invinge cu 3-2 pe Manchester City, dupa un meci de poveste

Real Madrid a revenit dupa ce a fost condusa de doua ori pe teren propriu de Manchester City si a castigat cu 3-2, in primul soc din actuala editie a Ligii Campionilor. Toate golurile partidei de pe Santiago.

Mourinho despre victoria cu Manchester City: A revenit ADN-ul Realului

Jose Mourinho nu si-a incaput in piele dupa succesul obtinut dramatic, marti seara, in fata campioanei Angliei Manchester City. Condusi in doua randuri oamenii lui Mourinho au revenit de fiecare data pentru a da lovitura in ultimul minut prin vedeta Cristiano Ronaldo.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )