Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Retrospectiva principalelor evenimente politice din 2013, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
VIDEO Retrospectiva principalelor evenimente politice din 2013, la Adevarul Live

Pe masura ce se apropie finalului anului 2013, observatorii din toata lumea conchid ca suntem pe cale sa incheiem 12 luni pline de evenimente care au marcat harta politica la nivel national si international. Jurnalistii adevarul vor discuta despre principalele evenimente politice care s-au rasfrant asupra tarii noastre si asupra lumii intregi. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE:Retrospectiva principalelor evenimente politice din 2013

Pe masura ce se apropie finalului anului 2013, observatorii din toata lumea conchid ca suntem pe cale sa incheiem 12 luni pline de evenimente care au marcat harta politica la nivel national si international. Jurnalistii adevarul vor discuta despre principalele evenimente politice care s-au rasfrant asupra tarii noastre si asupra lumii intregi.

Cele mai importante 13 evenimente in eCommerce din 2013

Intrarea hipermarket-urilor in zona de livrari online, cea mai mare editie Black Friday de pana acum si tranzactia Avangate sunt doar cateva dintre cele mai importante evenimente in comertul online din Romania, in 2013. Vezi in slide-urile urmatoare.

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului, avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului a reprezentat avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013, potrivit clasamentului anual al celor mai importante descoperiri ale anului realizate de prestigioasa revista americana Science, scrie AFP. Pe langa imunoterapie, Science a retinut si alte avansuri stiintifice in 2013.

Totul despre finalaX Factor 2013, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Florin Ristei este castigatorul celei de-a treia editii a talent show-ului X Factor, de la Antena 1. Pustiul care canta cu ani in urma Ea este Dana a fost preferatul publicului votant. Jurnalistii Elena Stoichita revista OK!) si Raluca Moisa Adevarul) vor comenta impreuna cu Adriana Maris, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, finala din acest an a show-ului X Factor.

Totul despre finalaX Factor 2013, la Adevarul Live

Florin Ristei este castigatorul celei de-a treia editii a talent show-ului X Factor, de la Antena 1. Pustiul care canta cu ani in urma Ea este Dana a fost preferatul publicului votant. Jurnalistii Elena Stoichita revista OK!) si Raluca Moisa Adevarul) vor comenta impreuna cu Adriana Maris, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, finala din acest an a show-ului X Factor.

Revista GQ: Justin Timberlake este cel mai elegant barbat din 2013

Cantaretul si actorul american Justin Timberlake ocupa primul loc in topul celor mai eleganti barbati din 2013 alcatuit de editorii revistei GQ, informeaza contactmusic. com.

Business report: Retrospectiva. Romania, elevul silitor care in 2013 a luat doar note mici de la Fondul Monetar International; Povestea canadianului cu interese imobiliare care a resuscitat o fabrica de pe vremea Regelui Carol I; Grecia extinde taxele pe

TOP 300 Capital: Gheorghe Hagi, din ce in ce mai bogat. Averea lui Gheorghe Hagi este in urcare. Conform ultimei editii a Top 300 Capital Cei mai bogati romani, averea lui Hagi este estimata la 16-17 milioane euro. Noutate pentru datornici: Legea falimentului personal s-ar putea aproba in Parlament, la anul. Parlamentul pregateste deblocarea a doua initiative legislative foarte importante pentru persoanele supraindatorate.

VIDEO Real Madrid a fost salvata de un pusti. Ronaldo, gol dintr-un ofsaid mare

Real Madrid a cistigat greu la Valencia, in ultima etapa din 2013 a campionatului spaniol, galacticii impunandu-se cu 3-2.

Laureatii din 2013 ai Clubului Sportiv Petro-Energia Campina. Oana Gheorghe, atleta care se antreneaza pe maidan, in top

Performantele de exceptie realizate in anul 2013 de Oana Florentina Gheorghe, campioana nationala la aruncarea discului o plaseaza pe primul loc atat in topul sportivilor CS Petro-Energia Campina cat si al sportivilor din municipiu.

Editia FP cu 100 cei mai relevanti Ganditori Globali din 2013

Noua editie FP Romania include lista anuala FP a celor care au facut anul 2013: Supraveghetorii si supraveghetorii lor Decidentii Provocatorii Ecologistii Inovatorii Avocatii Cronicarii Vindecatorii Artistii Mogulii. Alte subiecte: Ucraina, incotro? Zorii Maghiari, mai extremisti decat Jobbik Back in business cu Iranul Venirea anarhiei Darknet Naratiunile recomandate liderior Chinei si altele.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )