Libnet.ro
UNICEF

21:00

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului, avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013

Hotnews Hotnews,
 Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului, avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013

Utilizarea imunoterapiei pentru combaterea cancerului a reprezentat avansul stiintific cel mai semnificativ din 2013, potrivit clasamentului anual al celor mai importante descoperiri ale anului realizate de prestigioasa revista americana Science, scrie AFP. Pe langa imunoterapie, Science a retinut si alte avansuri stiintifice in 2013. continuă pe Hotnews

Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste, relateaza Mediafax. Oricare ar fi criticile la care se expun prietenii nostri americani, cred ca activitatile de spionaj sunt o necesitate pentru combaterea terorismului, a subliniat Putin. Nu este vorba doar de urmarirea unui presupus terorist, ci de intreaga retea de contacte a acestuia, a spus Putin. Spionajul este una dintre cele mai vechi .

Vladimir Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste, exprimand admiratie pentru fostul consultant NSA Edward Snowden, refugiat in Rusia, informeaza Mediafax.

Vladimir Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste. Acesta si-a exprimat admiratia pentru fostul consultant NSA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )