Libnet.ro
UNICEF

15:30

Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului.

România Liberă România Liberă,
Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste, relateaza Mediafax. Oricare ar fi criticile la care se expun prietenii nostri americani, cred ca activitatile de spionaj sunt o necesitate pentru combaterea terorismului, a subliniat Putin. Nu este vorba doar de urmarirea unui presupus terorist, ci de intreaga retea de contacte a acestuia, a spus Putin. Spionajul este una dintre cele mai vechi . continuă pe România Liberă

Vladimir Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste. Acesta si-a exprimat admiratia pentru fostul consultant NSA.

Vladimir Putin, intelegator cu americanii: Spionajul practicat de SUA este o necesitate

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca spionajul practicat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste. Seful de stat a mai spus ca il admira pe fostul consultant NSA.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii: Declaratiile lui Daniel Barbu sunt discriminatorii si creeaza o atmosfera ostila, degradanta si umilitoare la adresa persoanelor infectate cu HIV/SIDA

Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii a decis astazi sa-l sanctioneze cu avertisment pe ministrul demisionar al Culturii, Daniel Barbu, pentru declaratiile sale referitoare la bugetul Programului National de Prevenire si Control HIV/SIDA. Declaratiile domnului Daniel Barbu sunt discriminatorii, creeaza o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa persoanelor infectate cu HIV/SIDA, dar si la adresa altor persoane, a declarat pentru HotNews. ro presedintele CNCD, Csaba Asztalos. Decizia sanctionarii cu avertisment a fost luata ca urmare a faptului ca Daniel Barbu a declarat in cadrul audierilor ca isi recunoaste greseala si dupa ce UNOPA a anuntat ca accepta scuzele publice ale domnului Barbu.

Borza, primul termen in dosarul in care este judecat pentru conflict de interese

Remus Borza, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor la primul termen in dosarul in care este judecat pentru conflict de interese, conform surselor de presa.

Bolcas nu mai este propus pentru CCR.

UPDATE: Lucian Bolcas a declarat pentru B1TV ca si-a retras candidatura. El neaga orice acuzatie de antisemitism. Totodata Bolcas a mai spus ca nu Ponta i-a cerut sa se retraga. Lucian Bolcas nu mai este propus pentru CCR, informeaza B1TV. Informatia vine la citeva minute dupa ce acesta a parasit palatul Victoria. El a fost chemat, luni dimineata, la Guvern. Stire in curs de actualizare.

Merkel este gata pentru o noua etapa in relatiile franco-germane.

Angela Merkel a subliniat miercuri, in cursul unei intalniri cu presedintele Francois Hollande in capitala Frantei, ca Parisul si Berlinul ar putea deschide acum o noua etapa in relatia lor. Merkel a subliniat ca Parisul si Berlinul au lucrat deja impreuna foarte intens in ultimele luni, potrivit Mediafax. Un consiliu de ministri franco-german se va intruni la 19 februarie pentru a aprofunda relatiile dintre cele doua state, a precizat ea. Pentru Angela Merkel, scopul este de a .

Oficial iranian: Teheranul este pregatit pentru reluarea negocierilor cu marile puteri

Seful negociatorilor iranieni in dosarul nuclear, Abbas Araghchi, a declarat marti, intr-un interviu pentru cotidianul belgian Le Soir, ca Teheranul este pregatit sa reia in urmatoarele zile negocierile cu marile puteri, intrerupte pe 13 decembrie la Viena.

Modul de joc Hunter Hunted este disponibil pentru Batman Arkham Origins

Warner Bros Interactive a lansat modul de joc Hunter Hunted pentru Batman Arkham Origins, disponibil acum pe PS3, Xbox 360 si PC. Modul Hunter, Hunted aduce elemente de gameplay din Last Man Standing in cadrul jocului Batman Arkham Origins. Noul mode de joc, 3v3v1 pune in scena trei caractere inspirate de Joker, trei caractere inspirate de Bane si pe Batman, fiecare impotriva celorlalti. Castigatorul este echipa ce ramane in viata la sfarsitul jocului. Nu exista respawn, acest lucr ducand gameplay-ul [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )