Libnet.ro
UNICEF

15:30

Vladimir Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului

B1 B1,
Vladimir Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste. Acesta si-a exprimat admiratia pentru fostul consultant NSA. continuă pe B1

Putin: Spionajul practicat de SUA este o necesitate pentru combaterea terorismului.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, considera ca spionajul praticat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste, relateaza Mediafax. Oricare ar fi criticile la care se expun prietenii nostri americani, cred ca activitatile de spionaj sunt o necesitate pentru combaterea terorismului, a subliniat Putin. Nu este vorba doar de urmarirea unui presupus terorist, ci de intreaga retea de contacte a acestuia, a spus Putin. Spionajul este una dintre cele mai vechi .

Vladimir Putin, intelegator cu americanii: Spionajul practicat de SUA este o necesitate

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat ca spionajul practicat de Statele Unite este o necesitate pentru a combate activitatile teroriste. Seful de stat a mai spus ca il admira pe fostul consultant NSA.

Vladimir Putin il va gratia pe Mihail Hodorkovski

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, astazi, ca va accepta cererea de gratiere a lui Mihail Hodorkovski, fostul director al Yukos, adaugand ca este putin probabil sa fie intentat un nou proces legat de falimentul companiei petroliere in viitorul apropiat, transmite Russia Today.

Vladimir Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va.

Vladimir Putin: Rusia a trebuit sa ajute fratele Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca Rusia trebuia sa actioneze pentru a ajuta fratele sau Ucraina sa iasa din criza economica si ca Moscova nu se opune semnarii acordului cu Europa de catre Kiev, atat timp cat acest lucru nu afecteaza economiei Rusiei, relateaza Reuters.

Vladimir Putin anunta ca il va gratia pe Mihail Hodorkovski, un gest care ii consacra inca o data forta

Vladimir Putin a anuntat joi ca il va gratia pe fostul magnat al petrolului Mihail Hodorkovski, in inchisoare de peste zece ani, intr-un gest care, considera analistii, consacra forta presedintelui Rusiei, dar si dorinta acestuia de a-si imbunatati imaginea externa, inaintea Jocurilor Olimpice de la Soci, scrie AFP.

Vladimir Putin a anuntat ca se pregateste sa-l gratieze pe Mihail Hodorkovski

Presedintele rus, Vladimir Putin, a anuntat joi ca se pregateste sa semneze un decret de gratiere a fostului magnat al petrolului si critic al Kremlinului Mihail Hodorkovski, scrie AFP. Decretul de gratiere.

Anuntul important facut de Vladimir Putin. Ce se va intampla cu pretul gazelor naturale pe care Rusia le vinde Ucrainei

Rusia va scadea pretul gazelor naturale pe care le vinde Ucrainei, informeaza AFP. Anuntul a fost facut marti presedintele rus Vladimir Putin, dupa intalnirea cu omologul sau ucrainean, Viktor.

Borza, primul termen in dosarul in care este judecat pentru conflict de interese

Remus Borza, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica, trebuie sa se prezinte in fata judecatorilor la primul termen in dosarul in care este judecat pentru conflict de interese, conform surselor de presa.

Bolcas nu mai este propus pentru CCR.

UPDATE: Lucian Bolcas a declarat pentru B1TV ca si-a retras candidatura. El neaga orice acuzatie de antisemitism. Totodata Bolcas a mai spus ca nu Ponta i-a cerut sa se retraga. Lucian Bolcas nu mai este propus pentru CCR, informeaza B1TV. Informatia vine la citeva minute dupa ce acesta a parasit palatul Victoria. El a fost chemat, luni dimineata, la Guvern. Stire in curs de actualizare.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )