Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin: Rusia a trebuit sa ajute fratele Ucraina

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Rusia a trebuit sa ajute fratele Ucraina

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca Rusia trebuia sa actioneze pentru a ajuta fratele sau Ucraina sa iasa din criza economica si ca Moscova nu se opune semnarii acordului cu Europa de catre Kiev, atat timp cat acest lucru nu afecteaza economiei Rusiei, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Putin: Rusia a trebuit sa dea o mana de ajutor fratelui Ucraina

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat, joi, caRusia a trebuit sa-si ajute vecinul si fratele Ucraina pentru a iesi din criza economica. De asemenea, seful statului rus a explicat ca Moscova.

Vladimir Putin: Ucraina ar putea primi gaze ieftine pe termen lung

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. Rusia va.

Putin: Rusia ajuta Ucraina in calitate de tara-sora

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, astazi, ca Rusia ajuta Ucraina in calitate de tara-sora si popor-frate, transmite AFP.

Putin: Rusia ajuta Ucraina in calitate de tara-sora.

Rusia ajuta Ucraina in calitate de tara-sora si popor-frate, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin intr-o conferinta de presa anuala. Spunem adesea ca este un popor-frate, o tara sora, iar atunci trebuie sa actionam ca niste rude apropiate si sa sustinem poporul ucrainean care se afla intr-o situatie dificila, a adaugat Putin, intrebat pe tema celor 15 miliarde de dolari si unei diminuari cu o treime a pretului gazelor naturale, acordate marti de catre Rusia Kievului, potrivit .

Anuntul important facut de Vladimir Putin. Ce se va intampla cu pretul gazelor naturale pe care Rusia le vinde Ucrainei

Rusia va scadea pretul gazelor naturale pe care le vinde Ucrainei, informeaza AFP. Anuntul a fost facut marti presedintele rus Vladimir Putin, dupa intalnirea cu omologul sau ucrainean, Viktor.

Vladimir Putin: Rusia nu a stationat pentru moment rachete nucleare la Kaliningrad, dar are cu ce sa raspunda la scutul antiracheta

Amplasarea elementelor de aparare antiracheta in Europa creeaza un pericol real la adresa Rusiei, iar tara este nevoita sa reactioneze la aceasta situatie, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, in timpul marii conferinte de presa anuala, care se desfasoara astazi la Moscova si la care sunt prezenti 1300 de jurnalisti rusi si straini.

Putin: Rusia va lua masuri dure pentru a-si proteja interesele in zona Arcticii

Rusia va lua masuri dure impotriva oricaror incercari ale grupurilor pentru protejarea mediului de a actiona impotriva intereselor sale in zona Arcticii, a declarat, astazi, presedintele rus Vladimir Putin, transmite Reuters.

Putin: Rusia ofera Ucrainei gaze ieftine pe termen lung.

Oferta Rusiei pentru un discount temporar de 33% aplicat pretului gazelor livrate Ucrainei ar putea fi prelungita pe termen lung, a declarat miercuri presedintele rus Vladimir Putin, la conferinta de presa anuala, informeaza Mediafax. De la 1 ianuarie, Rusia va furniza Ucrainei gaze mai ieftine, precum si imprumuturi in valoare de 15 miliarde de dolari, prin achizitii de obligatiuni guvernamentale, datorita legaturilor speciale, ca intre rude apropiate, dintre cele doua tari, pentru a .

Putin: Rusia nu a stationat pentru moment rachete de tip nuclear in Kaliningrad

Rusia nu a stationat pentru moment rachete nucleare de tip Iskander in enclava Kaliningrad, a afirmat, joi, presedintele rus Vladimir Putin, potrivit AFP, citata de Mediafax. Declaratia liderului de la Kremlin .

Vladimir Putin il va gratia pe Mihail Hodorkovski

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, astazi, ca va accepta cererea de gratiere a lui Mihail Hodorkovski, fostul director al Yukos, adaugand ca este putin probabil sa fie intentat un nou proces legat de falimentul companiei petroliere in viitorul apropiat, transmite Russia Today.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )