Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Marakova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Marakova

Ekaterina Marakova a avut nevoie de doar o ora si noua minute pentru a o invinge pe Simona Halep 6-4, 6-0) si pentru a se califica in semifinalele de la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe Rod Laver Arena. continuă pe Hotnews

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Makarova

Ekaterina Makarova a avut nevoie de doar o ora si noua minute pentru a o invinge pe Simona Halep 6-4, 6-0) si pentru a se califica in semifinalele de la Australian Open. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei de pe Rod Laver Arena.

Simona Halep vs Ekaterina Makarova 4-6, 0-6/ Halep, eliminata de la Australian Open - Blestemul sferturilor

Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala, la fel ca in 2014, dupa ce a fost invinsa de Ekaterina Marakova, locul 11 WTA. Cap de serie numarul trei, Halep a fost agitata, a gresit mult si nu a fost capabila sa schimbe din mers planul tactic. Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 6-0, dupa doar o ora si noua minute de joc.

LIVE TEXT Simona Halep vs Ekaterina Makarova (02:00)

Pentru a ajunge in semifinalele de la Australian Open primul turneu de Grand Slam al anului), Simona Halep trebuie sa o invinga pe Ekaterina Marakova locul 11 WTA, din Rusia). Meciul de pe Rod Laver Arena va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 02:00.

Simona Halep la Australian Open: s-au stabilit ora si terenul pentru meciul din sferturi cu Ekaterina Marakova

Simona Halep e la trei victorii de primul ei turneu de Mare Slem castigat din cariera. Primul pas spre acest obiectiv il poate face, marti, iar organizatorii au anuntat detaliile meciului pe care constanteanca de 23 de ani il va disputa cu adversara ei din Rusia.

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Makarova. Punctele care au facut diferenta pe teren

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a piedut partida cu Ekaterina Makarova, favorita numarul 10, in cateva momente decisive, dupa care a urmat dezastrul pentru cea de a treia jucatoare a lumii.

Simona Halep la Australian Open: locul 1 din lume ramane in stand-by. De ce Simona nu o va putea detrona pe Serena

Constanteanca de 23 de ani se pregateste de confruntarea din sferturi cu Ekaterina Marakova, insa tocmai a aflat ca nu mai poate ajunge pe cea mai inalta treapta din ierarhia mondiala, chiar daca va castiga trofeul la Australian Open.

Australian Open: Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer, 6-4 6-2/ Urmeaza Ekaterina Makarova in sferturi

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o in optimile de finala de la Australian Open pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat astfel in sferturi, unde o va intalni pe Ekaterina Makarova, favorita numarul 10. Vezi in material desfasurarea LIVE TEXT a partidei.

VIDEO Simona Halep, despre adversara din sferturile Australian Open: Ekaterina Makarova serveste bine si joaca agresiv

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat ca este increzatoare in sansa ei in sferturile de finala ale Australian Open, precizand ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova, sportiva care serveste destul de bine, se misca bine si joaca agresiv, informeaza ausopen. com.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

Unde a pierdut Simona Halep meciul cu Ekaterina Makarova

Simona Halep a pierdut clar partida cu Ekaterina Makarova din optimile de finala ale Australian Open. Iata de ce.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )