Libnet.ro
UNICEF

00:08

VIDEO Santajul cu promo la TV. Cum punea Sorin Alexandrescu presiune pe seful RCS-RDS

Adevărul Adevărul,
VIDEO Santajul cu promo la TV. Cum punea Sorin Alexandrescu presiune pe seful RCS-RDS

Seful Antena Group a dat comanda de un clip publicitar special pentru operatiunea de santaj asupra lui Ioan Bendei, administratorul RCS-RDS. Promo pentru ancheta jurnalistica a rulat mai multe zile pe postul TV Antena 1. continuă pe Adevărul

VIDEO Santajul cu promo la TV. Iata cum punea Sorin Alexandrescu presiune pe seful RCS-RDS

Seful Antena Group a dat comanda de un clip publicitar special pentru operatiunea de santaj asupra lui Ioan Bendei, administratorul RCS-RDS. Promo pentru ancheta jurnalistica a rulat mai multe zile pe postul TV Antena 1.

Directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost retinut

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de santaj de catre procurorii anticoruptie, a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore. Pe site-ulDNA, comunicatul este datat 28.

Avocatul Mateut: Nu exista probe privind santajul, in cazul Sorin Alexandrescu

In cazul directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, nu exista probe privind santajul, a declarat, vineri, avocatul Gheorghita Mateut. Nu rezulta nici un indiciu ca a fost o fapta de santaj, nu exista nici.

VIDEO Sefului Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv 29 de zile. Acuzatul va face recurs

Magistratii Judecatoriei Sector 1 Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, asa cum au solicitat procurorii DNA. Avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, a anuntat ca va face recurs.

VIDEO Seful Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv 29 de zile. El a facut recurs

Magistratii Judecatoriei Sector 1 Bucuresti au decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, asa cum au solicitat procurorii DNA. Avocatul acestuia, Gheorghita Mateut, a anuntat ca a atacat deja cu recurs hotararea instantei.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS. Ora 17. 04: RTV sustine, citind surse DNA, ca Sorin Alexandrescu l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS cu dezvaluirea unei afaceri mai vechi. Afacerea, ale carei detalii au fost publicate joi in Cotidianul, arata ca RCSRDS ar fi platit bani unei firme a lui Dumitru Dragomir seful Ligii de Fotbal) in schimbul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal.

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat penal de DNA pentru santaj la adresa RCSRDS

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Ora 20. 00 Sorin Alexandrescu a fost retinut de procurorii DNA, urmand a fi prezentat in fata judecatorilor cu mandat de arest preventiv, a declarat avocatul acestuia, Gheorghe Mateut. Ora 17. 25 La Antena 3, acuzatiile de santaj sunt discutate cu Bogdan ChirieacOra 17. 05: Antena 1 afirma, intr-un comunicat de presa, ca demersul DNA a avut loc la initiativa unui reprezentant al companiei RCSRDS.

Sorin Alexandrescu, prezentat cu propunere de arestare preventiva: Seful Antenelor, adus la mandat in catuse (VIDEO)

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, a fost dus, vineri la pranz, in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1 in Bucuresti, care vor decide daca va ajunge inapoi dupa gratii.

Antena 3 sare in APARAREA sefului: Sorin Alexandrescu, TINTA ABUZURILOR lui Kovesi.

Directorul general al Antena Group TV, Sorin Alexandrescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore pentru santajarea administratorului RCSRDS, Ioan Bendei. Asa cum era de asteptat, locotenentii lui Alexandrescu au sarit in apararea sefului lor. Mihai Gadea a spus ca, dupa ce Sorin Alexandrescu a fost dus in arestul Inspectoratului General al Politiei Romane, intalnirile pe care le-a avut cu avocatul sau au fost supravegheate audio-video si s-au petrecut in prezenta unui procuror, ambele .

VIDEO Cutremur in imperiul mediatic al lui Dan Voiculescu. Seful Antena 1, Sorin Alexandrescu, este cercetat penal de DNA pentru santaj. Radu Tudor: Este o incercare disperata a oamenilor lui Basescu de a gasi ceva in trustul INTACT

Directorul general al Antena 1, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul DNA in aceasta dimineata. Procurorii DNA au anuntat intr-un comunicat oficial ca Alexandrescu este cercetat penal pentru santaj. Procurorii il acuza pe Sorin Alexandrescu ca ar fi constrans un administrator al unei firme sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de inculpat, sub amenintarea ca, in caz de refuz, va da in vileag fapte presupus compromitatoare pentru persoana in cauza. Antena 3, Evz si B1 TV scriu ca firma respectiva ar fi compania de cablu RCS - RDS, cu care trustul media al lui Dan Voiculescu a dus un lung razboi in ultimii ani. Potrivit comunicatului DNA, presupusul santaj ar fi avut loc in perioada 16 aprilie-24 mai a. c. Articol in curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )