Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Saptamana trecuta a avut loc prima casatorie intre doi roboti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Saptamana trecuta a avut loc prima casatorie intre doi roboti

Sambata trecuta in Tokio a avut loc un eveniment in cadrul caruia a fost oficializata prima casatorie intre doi roboti, informeaza dailymail. com. continuă pe Hotnews

O nunta intre doi roboti a avut loc in premiera in Japonia: Spectatorii au platit 81 de dolari pentru a participa la eveniment (VIDEO)

Doi roboti, pe numele lor Frois si Yukirin, s-au casatorit in premiera mondiala sambata, in cadrul unei ceremonii spectaculoase, care a avut loc in Japonia, informeaza site-ul rt. com. Evenimentul a.

HARTA INTERACTIVA a atentatelor teroriste de-a lungul a 35 de ani: Unde au avut loc atacuri, cum s-au distribuit ele pe glob si unde ar putea avea loc noi incidente

Intre anii 1978 si 2013 circa 121. 000 de atacuri teroriste au avut loc pe glob. O noua harta interactiva de tip heat map arata utilizatorilor unde au avut loc atacurile in fiecare an, cum s-au concetrat incidentele pe anumite zone si cum s-au schimbat regiunile cele mai afectate de terorism de-a lungul celor 35 de ani. In plus, pe baza datelor colectate si analizate, aplicatia interactiva poate incerca sa prezica daca ar putea avea loc un atac terorist in orice punct selectat de catre utilizator si cine l-ar putea comite.

Sebastian Ghita, despre extinderea sechestrului in dosarul Hertanu: Tot ce s-a intamplat saptamana trecuta pare un fel de razbunare

Deputatul Sebastian Ghita sustine ca evenimentele de saptamana trecuta, mai exact extinderea masurii sechestrului dispusa de procurorii DNA in dosarul Hertanu, interdictia de a parasi Ploiestiul si de a-si exercita functia de parlamentar, par un fel de razbunare. Ghita s-a prezentat luni la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, potrivit obligatiilor stabilite prin masura controlului judiciar.

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta (VIDEO)

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,.

Mihaita Calimente: Audierea lui Mihai Razvan Ungureanu in Comisia de Control a SIE nu a mai avut loc. PSD a boicotat sedinta

Sedinta Comisiei de Control a SIE nu a mai avut loc marti. PSD a ales sa nu se prezinte la audierea lui Mihai Razvan Ungureanu. Eu banuiam ca nu vor veni colegii nostri. PSD nu a venit. La ora 17. 00, in plen,.

11 militari au fost UCISI. Atacul a avut loc in Afganistan

Unsprezece militari afgani au fost ucisi, luni, intr-o ambuscada efectuata de insurgenti talibani, afirma surse locale citate de Fox News, potrivit Mediafax. Atacul a avut loc in provincia.

Opt lucruri pe care nu le stiai pana saptamana trecuta

Lista celor mai interesante lucruri ciudate, neprezentate publicului pana de curand, este adusa in atentia cititorilor de BBC News si in aceasta saptamana.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )