Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sapte persoane care faceau parte din gruparea care rapea oameni de afaceri israelieni au fost retinute

Adevărul Adevărul,
VIDEO Sapte persoane care faceau parte din gruparea care rapea oameni de afaceri israelieni au fost retinute

Un medic estetician din Capitala si un apropiat al latifundiarului Gigi Becali au fost retinuti alaturi de alte cinci persoane in dosarul in care este anchetata reteaua de talhari care a terorizat oamenii de afaceri israelieni care locuiesc in Romania. Membrii gruparii sunt acuzati de recuperari de bani cu violenta, lipsire de libertate, talharie si santaj. continuă pe Adevărul

Sapte persoane care faceau parte din gruparea care rapea si torturaoameni de afaceri israelieni au fost retinute

Un medic estetician din Capitala si un apropiat al latifundiarului Gigi Becali au fost retinuti alaturi de alte cinci persoane in dosarul in care este anchetata reteaua de talhari care a terorizat oamenii de afaceri israelieni care locuiesc in Romania. Membrii gruparii sunt acuzati de recuperari de bani cu violenta, lipsire de libertate, talharie si santaj.

VIDEO. Sapte persoane au fost retinute in dosarul de santaj si sechestrare anchetat de DIICOT.

Tolea Ciumac nu este de gasit, spun anchetatorii. El trebuia sa fie audiat in dosarul in care mai multe persoane sunt acuzate de rapirea unor oameni de afaceri israelieni. // ---- Sapte persoane au fost retinute, mircuri dimineata, de perocurorii DIICOT, intr-un dosar de rapiri si santaj. Este vorba despre o grupare formata din 15 persoane, romani si israelieni, ai carei membri au fost implicati in rapiri de oameni de afaceri pentru a cere rascumparare. Din aceasta .

VIDEO Broasca testoasa care prevede cutremurele din Vrancea - monitorizata la Observatorul Seismologic din Vrancioaia

Oamenii de stiinta de la Observatorul Seismologic din Vrancioaia monitorizeaza o broasca testoasa care se pare ca a prevazut cutremurul de duminica, de 5,5 grade pe scara Richter. Avem o broasca testoasa ce o tinem sub observatie si care 2 zile a refuzat hrana inainte de ziua cand a avut loc cutremurul, a declarat Stefan Tataru, coordonatorul Observatorului Seismologic din Vrancioaia, citat de Ziarul de Vrancea.

Sapte persoane au fost retinute in dosarul de rapiri anchetat de DIICOT. ...

Sapte persoane au fost retinute, mircuri dimineata, de perocurorii DIICOT, intr-un dosar de rapiri si santaj. Este vorba despre o grupare formata din 15 persoane, romani si israelieni, care se ocupa cu rapiri de oameni de afaceri pentru a cere rascumparare. Din aceasta grupare fac parte, potrivit anchetatorilor, medici, avocati, luptatorul Tolea Cimac, dar si Mihai Mila, barbatul condamnat in dosarul de sechestrare al finantatorului Stelei. CITESTE SI: DIICOT: 11 israelieni si .

Producatorul de mobila Natuzzi va reloca o parte din productia din Romania in Italia: Peste 1.000 de angajati vor ramane fara loc de munca

Producatorul de mobila Natuzzi va semna joi un acord prin care isi relocheaza o parte din productie din Romania in Italia, cea mai mare parte a celor 1. 700 de angajati care ar urma sa isi piarda locul de.

Producatorul de mobila Natuzzi isi relocheaza o parte din productie din Romania in Italia (surse sindicale)

Producatorul de mobila Natuzzi va semna joi un acord prin care isi relocheaza o parte din productie din Romania in Italia, cea mai mare parte a celor 1. 700 de angajati care ar urma sa isi piarda locul de munca, urmand sa fie angajati de companii locale, a declarat un purtator de cuvant al sindicatului pentru Reuters.

Raiffeisen Leasing preia o parte din portofoliul ING Lease Romania

Raiffeisen Leasing va prelua o parte din portofoliul ING Lease Romania, cele doua societati semnand aseara un acord in acest sens, potrivit unui comunicat de presa.

Raiffeisen Leasing a preluat o parte din portofoliul ING Lease Romania. Tranzactia s-a parafat luni seara.

Raiffeisen Leasing si ING Lease Romania au semnat luni seara un acord potrivit caruia Raiffeisen Leasing achizitioneaza o parte din portofoliul de leasing al ING Lease. Tranzactia urmeaza sa fie finalizata dupa aprobarea de catre Consiliul Concurentei, cel mai probabil la inceputul anului 2014. Acordul prevede ca Raiffeisen Leasing va prelua active de peste 30 de milioane de euro si aproximativ 60 de clienti corporatii mari si medii, precum si angajati ai ING Lease Romania.

Circa 6.000 de persoane care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana, in mars spre Universitate

Update 19. 38 - Circa 200 de persoane s-au adunat in Piata Unirii din Iasi, cerand stoparea proiectului Rosia MontanaUpdate 19. 30 - Numarul manifestantilor a ajuns la 6. 000 de persoane, potrivit Jandarmeriei.

Circa 2000 de persoane care se opun proiectului Rosia Montana, in mars spre Universitate

Aproximativ 2. 000 de persoane au plecat din cartierul Militari spre Universitate, in cea de-a sasea duminica de proteste fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, coloana de manifestanti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )