Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO. Seful CJ Constanta: Am fost ridicat de DNA ca un animal.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Seful CJ Constanta: Am fost ridicat de DNA ca un animal.

Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, la iesirea de la DNA, ca va face plangere la Parchet pentru modul in care a fost ridicat, ca un animal, de catre procurorii DNA, relateaza Mediafax. Constantinescu a iesit din sediul DNA Constanta in jurul orei 15. 00 si s-a aratat revoltat de modul in care a fost ridicat de procurorii anticoruptie din fata Consiliului Judetean pentru a fi dus la audieri. Citeste si: Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Seful CJ Constanta s-a certat . continuă pe România Liberă

Seful CJ Constanta: Am fost ridicat de DNA ca un animal.

Seful CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a declarat, la iesirea de la DNA, ca va face plangere la Parchet pentru modul in care a fost ridicat, ca un animal, de catre procurorii DNA, relateaza Mediafax. Constantinescu a iesit din sediul DNA Constanta in jurul orei 15. 00 si s-a aratat revoltat de modul in care a fost ridicat de procurorii anticoruptie din fata Consiliului Judetean pentru a fi dus la audieri. Citeste si: Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Seful CJ Constanta s-a certat .

VIDEO UPDATENicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost audiat la DNA: Am fost tratat ca un animal

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost audiat la DNA: Am fost tratat ca un animal

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

UPDATE Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a fost ridicat miercuri de catre procurorii constanteni de la Directia Nationala Anticoruptie Constanta.

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii DNA

Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost ridicat miercuri de catre procurorii DNA. Acesta acuzat de abuz in serviciu pentru plati facute ilegal din fonduri publice. Constantinescu ar fi fost.

Un barbat a fost ridicat de politisti dupa ce s-a dezbracat in fata unor elevi de la Scoala 102 din Capitala

Un barbat de 44 ani a fost ridicat de politisti, luni, dupa ce s-a dezbracat in fata mai multor elevi de la Scoala 102 din Capitala, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax. Incidentul a avut.

VIDEO Nicusor Constantinescu, ridicat de DNA. Presedintele CJ Constanta este urmarit penal pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice. Prejudiciu: peste 5 milioane euro

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii anticoruptie din fata sediului CJ si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere. Surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, anunta la scurt timp Mediafax. Imaginile video care au surprins momentul retinerii baronului PSD de Constanta au confirmat, ulterior, acest lucru. DNA anunta ca a inceput urmarirea penala a lui Nicusor Constantinescu pentru 6 infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu consecinte deosebit de grave. Presedintele CJ Constanta este acuzat ca a dispus efectuarea unor plati nelegale in valoare totala de peste 5 milioane de euro. Baronul PSD de Constanta a parasit sediul DNA dupa ce a fost audiat, insa are interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile.

ULTIMA ORA Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, ridicat de DNA

Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta, a fost ridicat miercuri de procurorii DNA, anunta B1 Tv. Nicusor Constantinescu PSD) este acuzat de abuz in serviciu. Nicusor Constantinescu a fost ridicat de procurorii anticoruptie, miercuri, din fata sediului CJ, si dus la audieri la DNA, pe numele sau existand mandat de aducere, iar surse judiciare afirma ca acesta a opus rezistenta in fata anchetatorilor, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )