Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Spaniolii pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe cateii. Cum a fentat un localnic interdictia: smecheria taxei platite proprietarilor animalelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Spaniolii pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe cateii. Cum a fentat un localnic interdictia: smecheria taxei platite proprietarilor animalelor

Spaniolii mai pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe animalele de companie, motiv pentru care unii au ajuns sa isi imprumute cateii intre ei, chiar contra cost, iar altii sa faca glume, o astfel de poanta lasandu-se, insa, si cu o amenda din partea autoritatilor. continuă pe Adevărul

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Iordania impune interdictia de a iesi din casa

Iordania va impune, incepand de sambata dimineata, interdictia iesirii din casa la nivel national pe.

Nelu Tataru: Cred ca vom ajunge la situatia in care se va putea iesi din case doar cu adeverinta speciala sau pentru drumuri esentiale. Politia, Jandarmeria sau Armata ar putea patrula pe strazi (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca vom ajunge la situatia in care iesirea din locuinte va fi posibilia exclusiv pe baza unei adeverinte de serviciu sau pentru.

Cum platesti factura la Digi |RCS-RDS fara sa iesi din casa. O poti primi si pe WhatsApp

Digi |RCS-RDS recomanda plata facturilor online in perioada asta. Daca n-ai activat-o inca, e in regula, o poti face destul de usor. Din fericire, pentru perioada in care traim, sunt.

Masura drastica in Maramures. Persoanele peste 60 de ani pot iesi la cumparaturi doar inainte de ora 11.00

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures a introdus restrictii de circulatie pentru persoanele de peste 60 de ani .

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit .

Cum a iesit Dani Otil din casa. Abia il mai recunosti pe prezentatorul de la Antena 1

Colegul de platoul al lui Razvan Simion a fost nevoit sa dea fuga pana la un magazin. Cum a iesit Dani Otil din casa in aceasta perioada? Vedeta era acompaniata de viitoarea sa sotie. Cum a iesit Dani Otil din casa? Precautie si responsabilitate fata de el insusi, dar si fata de ceilalti asa .

Cum circulam in vremea Ordonantei Militare. Ce acte trebuie sa prezinti autoritatilor cand iesi noaptea din casa

Ordonanta Militara recent emisa de Guvern interzice plimbarile dupa ora 22. 00, dar documentul a prevazut si doua exceptii: cei care sunt obligati sa lucreze sau cei care au o urgenta. Cei din urma sunt obligati sa completeze o declaratie pe proprie raspundere.

in ce conditii se poate iesi din casa dupa ora 22.00

Prevederile Ordonantei Militare nr. 2 din data de 21 martie 2020 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 vor intra in vigoare de astazi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )