Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce conditii se poate iesi din casa dupa ora 22.00

Adevărul Adevărul,
in ce conditii se poate iesi din casa dupa ora 22.00

Prevederile Ordonantei Militare nr. 2 din data de 21 martie 2020 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19 vor intra in vigoare de astazi. continuă pe Adevărul

Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din casa. Ce este cel mai important, dupa Ordonanta Militara 2

Noile masuri in lupta combaterii COVID-19 sunt mai stricte decat vechile indicatii de dinainte de anuntarea starii de urgenta. Raed Arafat a facut cateva lamuriri pentru romani pe tema ordonatei militare si a epxlicat care sunt punctual conditiile in care se mai poate iesi din casa. Raed Arafat explica in ce conditii poti iesi din .

Adevaratul formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa

Pana acum, in mediul online s-au aratat conditiile si noile masuri prevazute de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului. Iata cum arata declaratia pe proprie raspundere pe care unii romani sunt datori sa o detina! Formular al declaratiei pe proprie raspundere pentru a iesi din casa Pana acum, au fost aduse la cunostinta romanilor noile masuri .

Iordania impune interdictia de a iesi din casa

Iordania va impune, incepand de sambata dimineata, interdictia iesirii din casa la nivel national pe.

Cum platesti factura la Digi |RCS-RDS fara sa iesi din casa. O poti primi si pe WhatsApp

Digi |RCS-RDS recomanda plata facturilor online in perioada asta. Daca n-ai activat-o inca, e in regula, o poti face destul de usor. Din fericire, pentru perioada in care traim, sunt.

Cum circulam in vremea Ordonantei Militare. Ce acte trebuie sa prezinti autoritatilor cand iesi noaptea din casa

Ordonanta Militara recent emisa de Guvern interzice plimbarile dupa ora 22. 00, dar documentul a prevazut si doua exceptii: cei care sunt obligati sa lucreze sau cei care au o urgenta. Cei din urma sunt obligati sa completeze o declaratie pe proprie raspundere.

Ce trebuie sa scrie oamenii in declaratia pe propria raspundere pentru a-si justifica prezenta pe strada dupa ora 22.00, incepand de luni

Declaratia pe propria raspundere pe care romanii trebuie sa o completeze incepand de luni pentru a-si justifica prezenta pe strada intre orele 22. 00 poate fi completata integral de mana. Cei care ies din casa in acest interval trebuie sa aiba la ei acest document, alaturi de actul de identitate.

VIDEO Spaniolii pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe cateii. Cum a fentat un localnic interdictia: smecheria taxei platite proprietarilor animalelor

Spaniolii mai pot iesi din casa doar ca sa-si plimbe animalele de companie, motiv pentru care unii au ajuns sa isi imprumute cateii intre ei, chiar contra cost, iar altii sa faca glume, o astfel de poanta lasandu-se, insa, si cu o amenda din partea autoritatilor.

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit .

Cum a iesit Dani Otil din casa. Abia il mai recunosti pe prezentatorul de la Antena 1

Colegul de platoul al lui Razvan Simion a fost nevoit sa dea fuga pana la un magazin. Cum a iesit Dani Otil din casa in aceasta perioada? Vedeta era acompaniata de viitoarea sa sotie. Cum a iesit Dani Otil din casa? Precautie si responsabilitate fata de el insusi, dar si fata de ceilalti asa .

Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit enoriasii cu aceeasi lingura

Enoriasii fanatici nu pot fi tinuti in case nici macar in timpul unei crize sanitare. Din pacate, desi masurile autoritatilor au fost clare pentru majoritatea, credinciosii raman sa nesocoteasca cele indicate. Reactia halucinanta a Mitropoliei din Cluj, dupa ce a impartasit oamenii cu aceeasi lingura, spune multe. Mitropolia din Cluj, reactie halucinanta. A impartasit enoriasii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )