Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Spectacol de jonglerii in centrul Sibiului. Programul FITS de joi, 13 iunie

Adevărul Adevărul,
VIDEO Spectacol de jonglerii in centrul Sibiului. Programul FITS de joi, 13 iunie

Sibienii au infruntat cu stoicism ploaia si i-au admirat miercuri seara, de sub umbrele, pe membrii trupei Just Another Boyband, care au oferit un splendid spectacol de jonglerii in Piata Mica a Sibiului. continuă pe Adevărul

VIDEO Percutionistii spanioli au facut spectacol in centrul Sibiului. Programul FITS de miercuri, 12 iunie

Sute de sibieni s-au strans marti seara in centrul Sibiului, pentru a-i admira pe spaniolii de la Brincadeira, intr-un spectacol unic de coregrafie si percutie. Astazi, in Piata Mica puteti admira jonglerii impresionante iar la teatrul Radu Stanca se joaca Maestrul si Margareta.

VIDEO Italienii de la Orchestra Vesela la Racchia din Vejano au facut atmosfera in centrul Sibiului. Programul FITS de marti, 11 iunie

Iubitorii de teatru sunt asteptati astazi la ora 21:00 pe pietonala Nicolae Balcescu, la spectacolul in ritmul tobelor. De la aceeasi ora, la Hala Balanta se joaca Pescarusul, primul spectacol regizat de Yuri Kordonsky la Teatrul German de Stat Timisoara.

VIDEO FOTO Pasarile de foc au invadat Sibiul. Programul FITS de luni, 10 iunie

Nemtii si francezii de la Theater Titanick Fanfare Le S. au facut senzatie duminica seara, in centru Sibiului, spectacolul Pasari de foc atragand mii de sibieni in Piata Mare a orasului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )