Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO SUA, sub asaltul iernii. Cel putin 13 morti

Adevărul Adevărul,
VIDEO SUA, sub asaltul iernii. Cel putin 13 morti

Cel putin 13 persoane au murit in cinci state din sud-vestul Statelor Unite, afectate ninsori si ploaie inghetata, cu cateva zile inainte de una din cele mai importante sarbatori din aceasta tara, a anuntat presa americana, citata de AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO SUA, sub asaltul iernii. Ninsorile au facut cel putin 13 victime

Cel putin 13 persoane au murit in cinci state din sud-vestul Statelor Unite, afectate de ninsori si de ploile inghetate, cu cateva zile inainte de una dintre cele mai importante sarbatori din aceasta tara, a anuntat presa americana, citata de AFP.

SUA: Cel putin 13 morti in urma ninsorilor si a ploilor abundente

Cel putin 13 persoane au murit in cinci state din sud-vestul SUA, afectate de ninsori abundente si ploi, au anuntat duminica media americane, relateaza AFP.

Catastrofa in capitala Estoniei. Acoperisul unui mall s-a prabusit peste clienti. Cel putin 8 oameni au murit, iar zeci sunt raniti

Cel putin opt oameni au murit in capitala Letoniei, Riga, dupa ce acoperisul unui supermarket s-a prabusit, chiar la o ora de varf. Zeci de supravietuitori ar putea fi blocati sub daramaturi. Echipele de.

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

Cel putin 18 morti in Letonia, dupa prabusirea acoperisului unui supermarket

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata joi seara, intr-un cartier din Riga, dupa prabusirea unui acoperis intr-un supermarket, a anuntat astazi ministrul de interne leton.

Cel putin noua morti si 49 de raniti in confruntari la Benghazi

Bilantul victimelor confruntarilor care au avut loc luni la Benghazi, in estul tarii, intre armata libiana si gruparea jihadista Ansar Ashariaa, a ajuns la noua morti si 49 de raniti, a anuntat Guvernul, relateaza AFP.

China: Cel putin 22 de persoane au murit dupa ce o conducta de petrol a explodat

O conducta de petrol din orasul chinez Qingdao a explodat, vineri, dupa ce a luat foc, cauzand moartea a cel putin 22 de persoane. Mai multi muncitori lucrau la reparatia conductei, cand focul a pornit, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )