Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Surse: Guvernul si FMI vor reanaliza toate etapele procedurii de privatizare a CFR Marfa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Surse: Guvernul si FMI vor reanaliza toate etapele procedurii de privatizare a CFR Marfa

Guvernul si delegatia Fondului Monetar International au convenit, vineri, la Palatul Victoria, sa reanalizeze toate etapele procedurii de privatizare a CFR Marfa, pentru a identifica motivele care au condus la nefinalizarea operatiunii, fara sa stabileasca deocamdata un termen pentru incheierea procesului de vanzare. Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca printre subiectele discutate de reprezentantii FMI cu premierul Ponta si o parte dintre ministri s-a aflat si procedura de privatizare a CFR Marfa. continuă pe Hotnews

Surse: Guvernul si FMI vor reanaliza toate etapele procedurii de privatizare a CFR Marfa

Guvernul si delegatia Fondului Monetar International au convenit, vineri, la Palatul Victoria, sa reanalizeze toate etapele procedurii de privatizare a CFR Marfa, pentru a identifica motivele care au condus la nefinalizarea operatiunii, fara sa stabileasca deocamdata un termen pentru incheierea procesului de vanzare. Surse oficiale au declarat pentru Mediafax ca printre subiectele discutate de reprezentantii FMI cu premierul Ponta si o parte dintre ministri s-a aflat si procedura de privatizare a CFR Marfa.

VIDEO. Ponta: Guvernul isi asuma raspunderea pe descentralizare in noiembrie.

Guvernul isi va asuma in Parlament proiectul privind descentralizarea la mijlocul lunii noiembrie, a anuntat seful Executivului, Victor Ponta, in sedinta de Guvern de vineri. Citeste si: VIDEO. Dragnea il identifica pe seful barfitor de serviciu secret: Opris, de la STS La jumatatea lunii noiembrie, dupa ce discutam, evident, in Guvern, ne vom angaja raspunderea pe proiectul de descentralizare a structurilor care vor merge catre autoritatile publice locale. Domnul vicepremier Dragnea stiu .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )