Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Taxiul blindat: cea mai noua atractie din Sankt Petersburg

Adevărul Adevărul,
VIDEO Taxiul blindat: cea mai noua atractie din Sankt Petersburg

Cel mai ravnit taxi din orasul Sankt Petersburg este un vehicul militar amfibie, blindat, care a primit recent licenta de a transporta persoane in regim de traxi, dupa multe piedici birocratice depasite de proprietar. continuă pe Adevărul

FOTO Marturii cutremuratoare dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

CATASTROFA MARITIMA Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

FOTO Marturii dupa 20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta: Valurile aruncau marinarii peste dig

Data de 4 ianuarie 1995 ramane inscrisa in istoria Portului Constanta ca fiind ziua cea mai neagra. in urma cu 20 de ani, 54 de marinari au sfarsit dupa ce navele pe care se aflau s-au scufundat la mica distanta de tarm, in urma unei furtuni foarte puternice.

Paula Ungureanu, cea mai buna handbalista din Liga Nationala

Portarul HCM Baia Mare, Paula Ungureanu, cea care a tinut de multe ori echipa din Baia Mare in joc in multe din partidele din Liga Campionilor, a fost desemnata cea mai buna handbalista din Liga Nationala.

Romanii cea mai numeroasa minoritate din Republica Moldova

Noul an readuce vechile probleme institutionale, dar mai ales permanentele dileme identitare, care ne marcheaza existenta si asa destul de zbuciumata. Povestea cu recensamantul populatiei din Republica Moldova nu face decat sa exaspereze si sa confirme ca lucrul prost inceput nu poate avea decat rezultatul binecunoscut. Dar exista si motive de bucurie, la care ma voi referi pe parcurs.

20 de ani de la cea mai mare tragedie din Portul Constanta. 54 de oameni au murit. Nava care trebuia sa ii salveze avea motorul stricat

In urma cu doua decenii, pe 4 ianuarie 1995, doua nave incarcate cu combustibili s-au scufundat in portul Constanta din cauza unei furtuni puternice. Nu a existat niciun supravietuior. Toti cei 54 de marinari aflati la bordul vaselor si-au pierdut viata, dupa ce echipele de salvare au intervenit cu o nava veche de peste 30 de ani, care a fost nevoita sa renunte din cauza unor defectiuni la motor.

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

VIDEO Cum poate fi rezolvata cea mai complexa ecuatie in doar 7,5 ore

Un utilizator de YouTube a realizat un clip in care demonstreaza cum se poate rezolva uncub Rubik de 17 linii. Este unul dintre cele mai complexe cuburi din lume.

Forbes: Emma Stone a fost declarata cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, in 2014

Emma Stone a fost declarata de revista Forbes cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film, pentru fiecare dolar pe care il primeste pentru prestatiile sale artista aducand, in schimb, venituri de.

Miliardarul Marcel Butuza participa din nou la Raliul Dakar, cea mai dura competitie din lume

Omul de afaceri, originar din Zarnesti, este un impatimit al unui sport mai putin accesibil romanilor de rand: enduro-cross. Adrenalina, viteza, curaj, teren accidentat si multe emotii, toate il atrag pe Marcel Butuza.

Ei sunt cei mai bogati artisti din lume! Iata ce averi fabuloase au!

Madonna se afla pe locul 1 al topului celor mai bogati artisti din intreaga lume, cu o avere de 800 de milioane de dolari! Este urmata indeaproape de Dir Paul McCartney si Dr. Dre! .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )