Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Thriller la Cupa Asiei, intr-un meci care a opus rivalele Irak si Iran: 1-1, 3-3 dupa prelungiri, 7-6 la penaltyuri

Adevărul Adevărul,
VIDEO Thriller la Cupa Asiei, intr-un meci care a opus rivalele Irak si Iran: 1-1, 3-3 dupa prelungiri, 7-6 la penaltyuri

Irak si Emiratele Arabe Unite sunt ultimele doua echipe calificate in semifinalele Cupei Asiei, desi nationalele respective porneau cu sansa a doua in meciurile cu Iran si Japonia. continuă pe Adevărul

Surpriza uriasa la Cupa Asiei. Detinatoarea trofeului, Japonia, eliminata la penalty-uri

Japonia a parasit Cupa Asiei din acest an in faza sferturilor de finala, dupa ce a fost eliminata de Emiratele Arabe Unite la loteria loviturilor de la 11 metri.

VIDEO Meci emotionant in Cupa Asiei: Irak si Palestina, doua tari sfasiate de razboaie, s-au intalnit pe teren

Ultima zi din faza grupelor a adunat in tribunele stadionului din Canberra doua grupri de suporteri care, timp de 90 de minute, au uitat de suferintele si de greutatile prin care au trecut.

Emiratele Arabe Unite si Irak, semifinaliste surpriza la Cupa Asiei

Emiratele Arabe Unite si Irak-ul sunt surprizele din semifinalele Cupei Asiei, dupa victoriile in fata Japoniei, respectiv Iranului. Irakienii au oferit un meci de infarct, scorul dupa 120 de minute fiind egal, 3-3, .

Cupa Asiei pe Natiuni 2015: Australia s-a calificat in semifinale, dupa ce a eliminat China

Nationala de fotbal a Australiei s-a calificat in semifinalele Cupei Asiei dupa ce eliminat prima reprezentativa a Chinei, scor 2-0 0-0), in cadrul unui meci disputat la Brisbane.

VIDEO Faze demne de PlayStation: cele mai frumoase goluri si cele mai bune parade ale portarilor la Cupa Asiei

Dupa cele 24 de partide din faza grupelor, organizatorii au ales momentele memorabile ale unui turneu care a doborat un record stabilit acum 85 de ani.

Telex din lumea sportului: Alarma din cauza lui Messi la Barcelona. Stim primele semifinaliste din Cupa Asiei

Starul catalanilor le-a adus victoria in prima mansa din sferturile Cupei Spaniei, dar starea sa medicala ii ingrijoreaza pe medici. in Australia, s-au disputat primele doua partide din sferturile Cupei Asiei.

S-a stabilit programul sferturilor la Cupa Asiei pe Natiuni. Japonia si Irak, ultimele echipe calificate

Reprezentativele Japoniei si Irakului si-au asigurat calificarea in sferturile de finala ale Cupei Asiei pe Natiuni, dupa victoriile de marti, din ultima etapa a grupei D, cu Iordania, respectiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )